Antun Novoselović: Sjaši Marušić da uzjaši Letinić!

0

Antun Novoselović, u ime Gradskog odbora SDP-a, medijima je poslao priopćenje vezano uz rad Tržnice Zadar koje prenosimo u cijelosti

“Nakon više od 20 godina nerada s direktorskog mjesta Zadarskih tržnica otišao je Vlatko Marušić. Unatoč dugogodišnjim primjedbama vijećnika SDP-a koji su iznosili sve nepravilnosti ( od financijskih malverzacija, zapošljavanja žene i ostale rodbine, negativnih revizijskih izvješća, nepoznavanja osnovnih potreba tržišta, nepoznavanja struke, nepismenosti) Marušić je udobno sjedio u svojoj fotelji i nastavljao devastirati tržnice sve do trenutka kada više nije imao što uništiti.

Novi gradonačelnik, koji je šuteći proveo 8 godina u Gradskom vijeću Grada Zadra,uviđa da, zbog javnosti, Marušića treba maknuti s mjesta direktora , ali svom odanom kadru odmah nudi mjesto zamjenika.  Na čelo Tržnica dolazi Tomislav Letinić, čovjek koji nam je poznat jedino po javljanju na natječaje za direktora.

Ono što smo od novog direktora očekivali su svježina, nove ideje, plan rada, vizija.

Ono što smo dobili je ono što smo i do sada imali, floskule o tome da nije važno tko je član koje obitelji te potreba za novim zapošljavanjem (čitaj: uhljebljivanjem), jer eto, primjerice, od svega je zadarskim tržnicama najpotrebniji marketinški stručnjak. 

Vama gospodine Letiniću, u Tržnicama, prije svega trebaju čistači (i u prenesenom i u pravom značenju) da pometete nagomilano smeće i prljavštinu. Treba vam odgovorna osoba u financijama i računovodstvu tvrtke što zasigurno nije žena bivšeg direktora. Treba vam brzina u rješavanju kadrovskih i ostalih dubioza jer Zadar ne može čekati.  Treba vam vizija tržnice koja mora biti žila kucavica našega grada. S uhljebljenim Marušićima i njihovom rodbinom nikakav marketinški stručnjak neće Vam pomoći!

Minimum koji smo od Vas očekivali je da barem riješite problem rasvjete koji godinama stoji neriješen, zbog čega u zimskom periodu naše prodavače i kupce na štandovima dočekuje mrkli mrak.

Ali, kako se čini, Vas to puno ni ne brine. Sjaši Marušić da uzjaši Letinić!”

U ime gradskih vijećnika SDP-a,

Antun Novoselović, predsjednik

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime