Na Korčuli će se drugu godinu zaredom održati ekskluzivna večera u sklopu gourmet projekta Aminess Wine & Gourmet Nights. Večera u pet sljedova bit će održana u petak, 10. lipnja, u Aminess Korčula Heritage Hotelu. Svi okupljeni ponovno će moći uživati u ukusnim jelima chefova Davida Skoke i Hrvoja Zirojevića, uz vrhunsku ponudu vina s Pelješca
Za jelovnik od pet sljedova pobrinut će se poznati chefovi David Skoko i Hrvoje Zirojević, dok će mlada korčulanska slastičarka, poznata polufinalistica Masterchefa i članica Aminess gourmet tima, Željka Bleuš biti zaslužna za izradu slastica. Uz ukusna jela, kao što su njokadura punjena škampima, šparogama i pršutom te raža s palentom, pripremljena od svježih sezonskih namirnica i fine deserte, gosti drugog izdanja Aminess Wine & Gourmet Nightsa na Korčuli uživat će u vrhunskoj ponudi kvalitetnih vina iz vinarije Skaramuča s Pelješca te domaćem korčulanskom ginu iz OPG-a Komparak.
„Prošle godine smo po prvi put realizirali ovakvu ekskluzivnu večeru na Korčuli. Sve Korčulanke i Korčulani bili su oduševljeni specijalitetima Aminess gourmet tima. Presretni smo što je ovaj Aminessov projekt dobro prihvaćen i na otoku, zato s veseljem najavljujemo drugo izdanje za koje vjerujemo da će ponovno oduševiti sve goste”, izjavio je Damir Čekić, direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova.
Rezervacije za Aminess Wine & Gourmet Nights u Aminess Korčula Heritage Hotelu moguće je napraviti telefonski na 052 858 600 ili e-mailom na reservations@aminess.com. Cijena sudjelovanja na večeri iznosi 420 kuna po osobi, a broj mjesta je ograničen.