U svjetlu objavljenih liderovih kandidacijskih lista za naredne lokalne izbore, dobro je znati-da ta nakupina političkih kukaca, ne radi to u cilju poboljšanja: nacionalno,društveno, materijalno, političkog statusa Hrvata u BiH

Nisu li i zadnja uhićenja kadrova ZNA SE, ustvrdila da je u pravu veleposlanik SAD-Michael J. Murphy: “hrvatski političari rade protivno interesima svog naroda”. Jebiga, ambasador ne zna da ih je pravio gladan kurac…Ja znam,no i razumijem ih.

Liderova nakupina na listama ponaša se poput tornada-njihova djela temelje se na brzini koliku štetu nanesu! Kad ih se lider rješava, onda on ih ne prihvaća kao ljude: to su za njega samo prepreke preko kojih prelazi i ide dalje! Da li su, liderovi kandidati, proizvod okoline? Da li im je lider stvorio okolinu, samo za sebe i za njih? Pitanja su za Vas, vrli moji Hrvati? Ne čine li Vam se kako ti kandidati, liče na Vas? Liče na ljude, jelde. Griješite, jer čim ih izaberete, spoznate kako niti jedan iz te nakupine, nema ni jednu od osobnosti koje ga čine čovjekom. Hrvatom? Vjernikom? Katolikom? Braniteljem?

Kad od hrvatskog naroda traže glas, uvjeravaju Vas da se udružujete u nacionalno, političko, drštveno, javnom interesu…Jeste moj kurac! Vlast im je važnija od naroda, važanija od nacionalno, političko-društvenih ciljeva! Pojedinačno, svaki na liderovoj nakupnini važniji je od bilo koje vlade, koalicije, parlamenta, općinskog vijeća! Važniji od svega ostalog! Najposlije, po čemu ih uopće pamtite? Po zakonima i odlukama od nacionalnog i javnog interesa?

Probudite se! Otvorite oči! Liderovo i stranačko planiranje-nije razvojno, jer vodi u korupciju, koja je štetna sama po sebi! Stoga, Alaha i HercegBosne mi, zbrkana BiH nije sposobna suprostaviti se osobnim interesima izabranih kandidata!Svjedočimo, svakodnevno se otkrivaju nezakonite radnje i djelovanje koje ima visok stupanj kriminala! Takva vrsta-političkog ili nekog od drugih djelovanja, vrlo dobro prikriva vještinu i alate, s kojim je organizirano političko kandidatsko gusarstvo!

Najveći broj Hrvata smatra kako će narednih 4godine-biti gore nego prethodne! Imaju lidera koji oseća narodnu bol, dijeli Njihove vrijednosti, snove i vjeru! Nije li Vam to obećao i prije 4godine
Lider gradi naciju za europsku republiku HercegBosnu!
Dozvolite, nepoželjna indiskrecija: moja suvišna radoznalost ima podatak: nepogrešiva identifikacija kandidata događa se u 93% izabranih…Nema greške! Radi sebe i lidera se kandidiraju!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime