Infobip Shift, najveća developerska konferencija u ovom dijelu Europe i ove godine će imati svoje izdanje na zadarskom Višnjiku i to od 15. do 17. rujna

Organizatori najavljuju čak 110 predavača. – Iako je riječ o rekordnom broju predavača, prvenstveno smo se vodili kvalitetom sadržaja i vrijednosti koju naši posjetitelji mogu dobiti. Osnivači kompanija, tehnički direktori, vrhunski programeri, softverski inženjeri, ulagači, profesori, voditelji podcasta i drugi stručnjaci različitih profesija će na Infobip Shiftu podijeliti svoju perspektivu i znanje kroz predavanja, radionice i panel rasprave, najavio je konferenciju Nikola Radišić, voditelj Shiftovog tima u Infobipu te istaknuo.

U Zadru će se tako naći predstavnici najvećih svjetskih kompanija poput Google, Microsoft, AWS itd.

Shift će ove godine biti i prilika za novi iskorak u suradnji s partnerima kao što su Orange, Telefonica, Deutsche Telekom i Hrvatski Telekom, divovima čije usluge koristi gotovo milijardu ljudi. Na Shiftu ćemo zajednički predstaviti neke od ideje za unapređenje telekomunikacija u budućnosti te otkriti kako developeri mogu koristiti aplikacije telekomunikacijskih pružatelja usluga i tako poboljšati korisničko iskustvo. Na Shiftu će biti prisutna i Nokia, međunarodni telekomunikacijski lider te odnedavno Infobipov partner. Dolazak svih ovih partnera na Shift omogućit će uvid u zanimljive projekte na kojima radimo, ali, vjerujem, podići našu suradnju na višu razinu, kazala je Viktorija Radman, Infobipova direktorica za poslovanje s telekomima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime