Dozvolite, volim se nabacivati titulama, moja je “pukovnik”, netko iz društva je “ministar, netko “doktor”, netko “naftni magnat”, no, dvojica su prave profe!

Sandi Dizdarević rođen je obdaren iznimnim istraživačko-pravničkim umom! Profa, kao da je pozvan po svom iskonskom biću da ukaže koliki utjecaj ima: ratni zločin-kriminal-korupcija kao i sve ostalo nezakonito djelovanje-na društvo u cijelosti! Njegovo pisanje, predavanja, nije puko širenje tračave po svijetu! Nije napisao autobiografsku fikciju…Kao neki “generali”

Jedino što zamjeram Profi jest mali broj knjiga koje izlaze iz tiska. Vjerujem kako bi veći broj knjiga, koje bi se masovno čitale, izazvale proteste i ogorčenosti građana: zar je to država BiH, koju poštujemo i volimo, za koju smo dali živote, zar se u toj i takvoj BiH može prepoznati lice prava i pravde…Može kurac moj!

Sve do sada Profine objavljene knjige, rječito govore o visokoj razini kriminala i  potpuno urušenog sustava vrijednosti društva! Stoga nitko nema pravo, posebice oni koji obnašaju vlast, reći kako su potpuno neobaviješteni! Profina analiza nije neka tajna, no nikako ne odgovara stanju partiokracije u BiH! Nije iznenađenje da Profa trpi progon koji je strašniji-opasniji- snažniji, nego što su disidentti imali u komunizmu. U potpunosti se slažem s Profom, da vlastodršcima smeta ono što se iščitava u predmetnoj knjizi: prolivena krv progonjenih-poštenih, i to od onih koji koji se bave unosnim demokratskim poslovima!
Država koja šuti-ne djeluje, kad bi morala reagirati-zakonski se izraziti, kad pročita Profine knjige, nije dostojna svojih državljana, ostaje u raljama kriminala- korupcije, i urušenog sustava vrijednosti! Nigdje više istine ko’ na stranicama Profinih knjiga! 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime