Danas je u Sinju uspješno završeno drugo od šest natjecanja KIDS CRO Race, virtualne biciklističke utrke za djecu u dobi od 9 do 12 godina, koja je dio međunarodne utrke CRO Race. Natjecanje je okupilo djevojčice i dječake iz lokalnih škola koji su se natjecali na biciklističkim trenažerima

Pobjednici u kategorijama od 9 do 10 godina su Marta Petričević iz Osnovne škole Fra Pavla Vučkovića te Marko Budinski iz Osnovne škole Ivana Lovrića. U kategorijama od 11 do 12 godina pobjede su odnijeli Marta Blajić i Dinko Mandac iz Osnovne škole Fra Pavla Vučkovića. Organizatori su izrazili zadovoljstvo interesom i razinom entuzijazma koje su djeca pokazala, istaknuvši da je glavni cilj natjecanja KIDS CRO Race na zabavan način potaknuti djecu na bavljenje sportom te im pružiti nezaboravno iskustvo.

Zahvaljujući partneru Keindl Sportu, svim su natjecateljima i ove godine osigurani bicikli i Elite trenažeri na kojima prolaze zanimljivu virtualnu stazu. Uz njih, KIDS CRO Race podržavaju i Kraš, BKOOL i Elite.

KIDS CRO Race nastavlja svoje putovanje kroz Hrvatsku, promovirajući rekreaciju i zdrave navike među djecom pa će tako iduća utrka bitI održana na cilju treće etape, 3.10. u Novalji, a iduće u Opatiji, Labinu, Karlovcu i Zagrebu. Ukupni pobjednici bit će proglašeni 6. listopada u Zagrebu na završenoj ceremoniji dodjele nagrada. 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime