Nakon što je redakciji portala Megamedia stigao Zahtjev za ispravkom informacija koje je Uprava Specijalne bolnice Sv. Katarina uputila preko jednog odvjetničkog društva, a u kojem se tvrdi da Sretan Ravlić iznosi neistine na račun te zdravstvene ustanove, javio se i Sretan Ravlić sa zahtjevom za ispravak informacije sukladno Zakonu o medijima

Neka Hrvatska javnost vidi čime se sve naš potencijalni budući predsjednik države služi da bi prikrio istinu i po tko zna koji put obmanuo svoj narod.

1.Istina je da me nije liječio Dragan Primorac, ali on je bio posrednik od početka do kraja iznosi neistine da nije imao kontakt sa mnom. Upravo s njim sam telefonski razgovarao kad mi je pozlilo u autu nakon što su me otpustili (moja sestra i zet su ga zvali ) i upravo on mi je u tom razgovoru rekao da se vratim u Zagreb, ali da ne mogu u kliniku nego da idem u unajmljeni apartman(o vlastitom trošku) kako bih navodno bio blizu da mi mogu pomoći. Nakon toga je komunicirao s mojom suprugom pa i na sam dan potresa (dokaz-ispis telefonskih poziva)

2.Ne mogu vjerovati da tvrde da me nisu otpustili sa nenormalnim vrijednostima CRP-a. Ja govorim samo istinu i imam nalaz iz njihove klinike na kojem se jasno vidi da je CRP 167.5.SS

3.Pošto tvrde da nisam imao povišen CRP pri otpuštanju, neka objasne narodu kakvu su mi to pomoć nudili, a ja je navodno odbio?!

4.Naravno da su se u bolnici nemarno odnosili prema meni. Kirurga sam vidio samo pri operaciji, a otpušten sam od strane medicinske sestre koja očito nije bila dovoljno educirana za taj humani posao čim me otpustila sa visokim CRP-om i temperaturom zbog koje mi je dala tablete.

Postavljam pitanje “O kakvoj kratkotrajnoj infekciji oni pričaju i tko ju je sanirao““???Zar sam se ja dobrovoljno i bez razloga ponovo operirao u Splitskoj bolnici nakon samo par dana.(dokaz-otpusno pismo iz ST bolnice).Naknadni nalaz scintigrafije skeleta pokazuje da je i dan danas bakterija prisutna, a RTG snimke da je „pojela“ 10mm kosti.

5.Optužili su me da sam krivotvoritelj kaznenih prijava. Samo još jedan razlog da podignem novu prijavu protiv Dragana Primorca i  klinike.(dokaz-ispis emailova od strane DORH-a)

6.Za tužbu za naknadu štete su održana 2 pripremna ročišta i jedan pokušaj dogovora, međutim ni jedno stvarno ročište još nije održano. Gospoda iz klinike Sv.Katarina manipuliraju javnošću, lažu i obmanjuju. Meni su uništili zdravlje i uskratili pravo na život dostojan ljudskog bića. Svakodnevno trpim bolove i patnju,neprospavane noći,neizvjesnost,strah od daljnjih operacija za koje ni ne znam tko će ih uraditi, proglasili me lažovom i krivotvoriteljem. Ne mogu prihvatiti njihovu bahatost,egoizam i manjak empatije, ne samo prema meni jer kad se zagrebe po površini jasno se vidi da ja nisam jedini koji je doživio ovako nešto ili slično  od strane te ugledne klinike sa vrhunskim stručnjacima i osobljem. Žalosno je to što se ljudi boje ,šute i trpe nepravdu. Ja to ne mogu i neću jer i dalje vjerujem u poštenje i pravdu koja će kad tad pobijediti.

Ako Dragan Primorac smatra da ja ovo radim s nečasnim namjerama zbog toga što se kandidira za predsjednika RH, mogu mu samo reći da mu želim svu sreću u toj časnoj utrci, a mi Hrvati smo očito kratke pameti pa boljeg predsjednika nismo ni zaslužili!

Ali mene politika ne zanima, ja samo želim biti izliječen.

Sretan Ravlić, Makarska

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime