Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI-ja od početka svog imenovanja do danas našao se u nacionalnim medijima kao antijunak, sudionik afera

Jedna od tih afera odnosi se na kupovinu jedrilica u Italiji za koje se kasnije pokazalo da su u svakom pogledu neadkevatne. Naime, Pavić kao šef državnog ACI-ja je bez provedenog natječaja u Italiji svojedobno kupio  šest jedrilica Club Swan 36 vrijednih ukupno 2,28 milijuna €. Kupovinu je, među ostalim pravdao očekivanom zaradom od pet milijuna eura u narednih 10 godina. Pokazalo se da to i nije baš tako, a same jedrilice su bez zahoda i bez kabina!

O Kristijanu Paviću se pisalo i kada je sam sebi kupio mali privatni zrakoplov Piper PA-28 vrijedan oko 35.000,00 € što mu i nije bio veliki financijski zalogaj obzirom da je vlasnik i stana u Dubrovniku, dva građevinska zemljišta u Župi dubrovačkoj, štednju u banci, ali i dobru plaću koja se kreće oko 4.000,00 €.

U samom ACI-ju među djelatnicima vlada određeno nezadovoljstvo Kristijanom Pavićem i njegovim vođenjem ove državne tvrtke. Primjerice, nedavno je ukinuo odjel za razvoj i investicije i sebe imenovao nadležnim za takvu vrstu poslova, tvrde nam djelatnici koji su ovom prilikom željeli ostati anonimni.

– Iako je činjenica da ACI posluje sa dobiti, smatram da je Pavić jedan od najlošijih menadžera. Smatram da se uz nekog kvalitetnijeg predsjednika Uprave moglo puno više zaraditi, kazao je za portal Megamedia jedan od djelatnika. Kaže i da su zbog upitnog upravljanja ACI-jem i ljudskim resursima, narušeni odnosi između djelatnika s kojima zna ući u sukob i koje dijeli, kazuje nam naš izvor, na podobne i nepodobne.

(NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Vođenje neprofitne udruge građana na temelju krivotvorenog registra članova i lažnog upravnog nadzora gdje je postavljen od pronevjeritelja koji se lažno predstavljao kao odgovorna osoba i s kojim je nezakonito promjenio bravu na ulaznim vratima udruge, sigurno nije argument u njegovu korist…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime