Omiljena je među sportašima, ali zbog učinka koji postiže u vrlo kratkom roku – prije svega pozitivnog utjecaja na imunitet i oslobođenje od stresa – Wim Hof metoda postala je široko popularna i novi wellness trend

Poanta je u posebnoj metodi kontroliranog, dubokog disanja, kao i terapiji hladnom vodom, koju je osmislio istoimeni ekstremni sportaš i motivacijski govornik. Naime, Wim Hof poznat je po svojim ekstremnim avanturama, pa se tako, između ostalog, u kratkim hlačama popeo na Mount Everest i bosonog otrčao polumaraton iznad sjeverne polarnice. Izlaganje hladnoći, uz duboko disanje zbog kojeg tijelo postaje otpornije na niske temperature, djelovat će, kaže ovaj stručnjak, na zdravlje i otpornost čitavog duha  tijela. Vi ne morate biti tako ekstremni; dovoljno je od 18. do 20 listopada rezervirati smještaj u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i uživati u novoj ponudi ove premium destinacije za odmor – COOLIFE Reatreatu!

Riječ je, kažu u Falkensteineru, o nezaboravnom putovanju do unutarnje ravnoteže te savršenoj prilici da se u kratkom vremenu osnažite mentalno i fizički te napunite energijom.

„Znanstveno dokazane tehnike, koje primjenjuju mnogi vrhunski sportaši i neuroznanstvenici, pomažu smanjenju akutnog i kroničnog stresa, otvaraju nove vizije, produbljuju odnos sa samim sobom i pomažu u fokusiranju na vlastitu dobrobit. Više energije, ublažavanje boli, jači imunitet, kvalitetniji san, bolja koncentracija, više životne radosti…, sve su to dobrobiti ove terapije“, poručuju iz Falkensteinera.

Tijekom dvodnevnog druženja sudionici će, uz sve pogodnosti koje nudi boravak u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera, svladati tehnike disanje po Wim Hof metodi i proći četiri ciklusa Wim Hof tečaja, zahvaljujući čemu će uron u hladnu kupku biti piece of cake. Naime, cjelokupno iskustvo ima naglasak na mentalne dobrobiti, a kad smo jaki u glavi, onda je lakše svladati sve izazove.

Osim u Hotelu & Spa Iadera, COOLIFE Reatreat do kraja godine bit će organiziran i u Hotelu Kronplatz, Schlosshotelu Velden, Hotelu & Spa Carinzia i Balance Resortu Stegersbach.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime