Pokušajte zamisliti kako je teško boriti se sam i dokazivati istinu koju imam crno na bijelo, kad je s druge strane „ugledna“ klinika Sv.Katarina i predsjednički kandidat Dragan Primorac iza kojeg očito stoji sam državni vrh i kompletna mašinerija HDZ-a, kazuje nam na početku razgovora Sretan Ravlić iz Makarske o čijem smo nesvakidašnjem slučaju već pisali

Podsjećamo, Sretan Ravlić se odlučio  na operativni zahvat ugradnje kuka u ožujku 2020.godine i to u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina u Zagrebu koja je u suvlasništvu HDZ-ovca Dragana Primorca, aktualnog kandidata za Predsjednika Republike. Tri dana nakon operativnog zahvata, Sretan Ravlić kojem je prema medicinskoj dokumentaciji ugrađena totalna bescementna endoproteza kuka, otpušten je iz bolnice pod čudnim okolnostima sa visokom temperaturom i previsokim CRP-om od 167,5! CRP inače predstavlja, laički rečeno, razinu upalnog procesa u organizmu normalne vrijednosti su od 0 do 5. Da je liječnik prije otpuštanja Sretana Ravlića iz bolnice postupao profesionalno, savjesno, odgovorno, znao bi da je kod pacijenta prisutna vrlo velika vjerojatnost razvoja rane bakterijske infekcije, odnosno akutne upale,  a zbog čega nije smio biti otpušten već zadržan na daljnjem liječenju u ustanovi u kojoj je i operiran po cijeni od cca. 7.000,00 €!

Više detalja o borbi za zdravlje i život Sretana Ravlića, možete pročitati u tekstu ispod:

Nakon što je objavljen članak na portalu Megamedia, reagirali su Zahtjevom za ispravak putem jednog odvjetničkog društva iz Zagreba, Dragan Primorac te Uprava Specijalne bolnice Sveta Katarina. U svom Zahtjevu za ispravak u većini su demantirali navode Sretana Ravlića objavljene na portalu Megamedia te su, između ostaloga napisali kako je Sretan Ravlić prilikom otpuštanja iz bolnice bio urednog zdravstvenog stanja da nije imao povišenu temperaturu niti neuobičajeno povišenu razinu CRP-a. U predmetnom Zahtjevu za ispravak objavljenih informacija, navodi se i kako nije istina da je protiv odgovornih osoba u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina podnesena kaznena prijava kao ni protiv Dragana Primorca.

Sretan Ravlić

– Bio sam neugodno iznenađen pročitavši pismo koje je u ime Dragana Primorca i ostalih iz bolnice Sveta Katarina poslao odvjetnik portalu Megamedia. Nisam mogao vjerovati da se i dalje izbjegavati odgovornost za štetu koju su mi nanijeli svojim neodgovornim postupanjem, kaže Sretan Ravlić.

Naš sugovornik nam pokazuje papire, službenu dokumentaciju iz koje je razvidno da je prije nepune dvije godine, točnije 19 mjeseci podigao tužbu za naknadu štete protiv klinike Sv.Katarina, a prije 16 mjeseci kaznenu prijavu protiv dr.Trpimira Vrdoljaka,NN djelatnika bolnice Sv.Katarina i prof.dr. Dragana Primorca,  a što je u suprotnosti s navodima iz Zahtjeva za ispravkom objavljenih informacija.

– Što se događa sa cjelokupnim sustavom u Hrvatskoj, što je sa pravosuđem i zašto sudski sporovi traju godinama pa i desetljećima, a kad se napokon okončaju, oštećene strane dobiju mizeriju? Zašto su odštete pacijentima oštećenima od strane privatnih i državnih bolnica u Hrvatskoj koja je „ravnopravna“ članica EU, enormno niže nego npr. u Austriji ,Njemačkoj i Francuskoj?, pita se Sretan Ravlić koji je uložio jako puno svojih novaca u svoje zdravlje.

Napominje kako svoju borbu za pravo na život nastavlja i nikad se neće pomiriti s tim da njegov „slučaj“ neće biti pravedno okončan.

– Podigao sam novu privatnu tužbu za klevetu protiv „uglednih, časnih i poštenih“ dr.sc.Igora Borića, ravnatelja Specijalne bolnice Sv.Katarina i prof.dr.sc.Dragana Primorca jer su me pokušali javno kompromitirati tako što su preko odvjetnika Krunoslava Pradegana  za portal Megamedia izjavili da sam krivotvorio kaznene prijave. Ostale tužbe tek slijede. Ja govorim samo istinu i za svaku izgovorenu riječ imam dokaz, zaključuje Sretan Ravlić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime