Krajem siječnja Općinski sud u Splitu zakazao je prvo ročište u kaznenoj privatnoj tužbi Gorana Vranješa protiv Jure Brkana, kontroverznog bivšeg gradonačelnika Makarske i bivšeg HDZ-ovog saborskog zastupnika

Prilikom dolaska premijera Andreja Plenkovića u Makarsku u veljači 2021.godine, Jure Brkan je ispred zgade Gradske uprave vrijeđao Gorana Vranješa koji je pitao i Brkana, ali posredno i Plenkovića dokad će rasprodavati gradsku imovinu. – Plenkoviću, poklonili ste zemlju da je Brkan može prodati, gradsku imovinu, kazao je tada Goran Vranješ.

Jure Brkan je tada reagirao riječima: “Luđaka, luđaka svugdje ima. To je kritika na nivou psihijatrijskog promatranja. Trebalo bi pitati njegovog doktora”. Nakon takvog neprimjerenog istupa, Goran Vranješ tužio je Juru Brkana, a obzirom da je prvi neposredni svjedok bio upravo premijer Andrej Plenković, već na prvom ročištu će biti predložen za svjedoka. Tako će Andrej Plenković zbog blebetanja Jure Brkana orati sjediti na sudskoj klupi i sudu objasniti što je tog dana čuo u Makarskoj.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime