“Kome je Božićni kruh skup, ja ću mu ga pokloniti”, tako kaže Natalio Bezmalinović, hit pekar iz Selaca na otoku Braču, čiji je recept sa Božićni kruh ili “hrvatski panettone” u srijedu prenio velik dio hrvatskih medija
Natalio Bezmalinović kaže da je tijekom srijede i četvrtka dobio mnogobrojne pozitivne reakcije na Božićni kruh kojeg je u skladu sa svojim imenom i prigodom nazvao Natale.
“Neki se bund da im je skup, a ja samo želim oživjeti Selca i otok Brač. Bračani znaju koliko su skupe suhe smokve i suho groždje, a ja za Božićni kruh koristim samo namirnice sa Brača. Kome je Božićni kruh skup i ne može ga priuštiti, ja ću mu ga pokloniti”, kazao je Natalio Bezmalinović.
Pekar Natalio Bezmalinović iz Selaca na Braču otkrio je u video snimljenom u petak kako je iz zaborava vratio Božićni kruh.
Pogledajte video u kojem je hit pekar iz Selaca ispričao cijelu priču o Božićnom kruhu:
