21 novooboljeli od koronavirusa na zadarskom području

0
„Urota je njezinih proroka sred nje poput lavova što riču razdirući plijen; duše proždiru, uzimaju blago i dragocjenosti, umnažaju sred nje udovice njezine. Svećenici njezini prekršiše moj Zakon i oskvrnuše moje svetinje; nisu lučili sveto od nesvetoga i nisu obznanili razliku između nečistog i čistog, a oči su svoje zaklonili od mojih subota te sam oskvrnut među njima. Knezovi su njezini sred nje kao vuci što razdiru plijen, krv prolivši i pogubivši duše kako bi ugrabili dobit“ (Ezekiel 22,25-27).

Na području Zadarske županije 21 je novooboljela osoba od koronavirusa. Riječ je o 15 ženskih i 6 muških osoba sa područja Zadra(8), Biograda(3), Benkovca(2), Bibinja(1), Poličnika(1), Povljane(2), Sukošana(1), Sv.Filipa i Jakova(2) i Škabrnje(1). Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 197 uzoraka, a pod aktivnim nadzorom je 513 osoba

U ovome trenutku na području naše županije imamo 186 slučajeva zaraze koronavirusom, 88 muških i 98 ženskih osoba.

U Općoj bolnici u Zadru hospitalizirano je 11 bolesnika oboljelih od COVID-a 19 od kojih je jedan na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na moru na liječenju su 4 osobe.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenja mjere samoizolacije.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime