Alen Kovačević: Nisam skrivio prometnu nezgodu, tog dana bio sam u Makarskoj, a ne Slavoniji!

0

Alen Kovačević koji već nekoliko godina živi i radi u Makarskoj žali se na policiju i pravosuđe jer ga terete da je skrivio prometnu nezgodu u jednom slavonskom mjestu iako je te večeri, tvrde tri svjedoka, bio u Makarskoj

35-godišnji Kovačević proglašen je krivim jer je, piše u presudi Prekršajnog suda u Slavonskom Brodu, 23.travnja 2015. u mjestu Garčin upravljajući Opel Astrom skrenuo u suprotnu traku i udario u Renault Megane kojim je tada upravljao Milan Knežević. U istoj presudi piše kako je Alen Kovačević pobjegao s mjesta nesreće. Alen Kovačević za portal Megamedia tvrdi da nije kriv niti da može biti kriv jer se tog dana nalazio na drugom kraju Hrvatske – u Makarskoj, a što su sudu kao svjedoci iskazali i Makarani Marinko Ereš, Ante Bašković i Mario Skako. Svi oni su pod prisegom sudu rekli kako se te večeri Alen Kovačević nalazio u njihovom društvu. Međutim, policajac iz Slavonskog Broda, Nenad Tambur koji je prvi došao na mjesto prometne nezgode tvrdi da je Alen Kovačević viđen upravo u mjestu Garčin. Naime, Milan Knežević je, kaže, uspio zapisati broj registarskih oznaka Opel Astre koja je naknadno pronađena na kojoj su pronađeni tragovi sudara, a osoba kod koje je pronađen taj automobil je spremno iskazala policiji kako ga je dovezao upravo Alen Kovačević. Daljnjom istragom utvrđeno je da Alena Kovačevića nitko nije vidio da je doista uzrokovao prometnu nezgodu već se sve temelji na izjavi jednog svjedoka koji tvrdi da mu je oštećeno vozilo, Opel Astru dovezao upravo on. Sva trojica svjedoka tvrde da su te večeri kada se na drugom kraju Hrvatske dogodila prometna nezgoda, bili sa Kovačevićem u kafiću Royal na makarskoj Zelenki, no sud je ipak donio osuđujuću presudu.
– Ne znam što da radim. Proglašen sam krivim, nemam čak ni mogućnost žalbe na presudu Visokom prekršajnom sudu i sada, po njima, moram platiti novčanu kaznu, a novaca nemam. Sve i da imam, zašto bih plaćao kaznu za nešto što nisam napravio,a  za što imam ne jednog već tri svjedoka, pita se Alen Kovačević.
Alenu Kovačeviću ne idu u prilog drugi svjedoci koji tvrde da je ipak on upravljao te večeri automobilom Opel Astra kojeg je posudio od svog poznanika Dejana Sundaća, a i sam Sundać je na sudu izjavio da je posudio svoje vozilo Kovačeviću baš te večeri. Dakle, s jedne strane svjedoci tvrde da je Kovačević bio u Slavoniji, a s druge strane svjedoci tvrde da je bio u Makarskoj. Očigledno jedna grupa svjedoka ne govori istinu, a sud u Slavonskom Brodu, prema presudi, nije povjerovao svjedocima iz Makarske. Alen Kovačević i dalje tvrdi kako tog dana nije bio u Slavoniji, tim više što je tri dana nakon prometne nezgode krstio dijete pa sigurno nije mogao sebi priuštiti putovanje do Slavonije i natrag…

1 KOMENTAR

  1. Budući da sam iz istog sela iz Slavonije gdje rođen i Alen. Mogu sa sigurnošću reci da Alen nije bio tu veče u Slavoniji. Alen je prije više godina odselio u makarsku gdje se oženio i stvorio obitelj,te cijelo to vrijeme nije dolazio kući. Da je bio u Garcinu kako tvrdi policija,koji je udaljen samo 10 km od alenovog rodnog sela vrhovina,on bi sigurno došao vidjeti kuću,rodbinu i mnogobrojne prijatelje u vrhovini. A onda bi ga netko od nas i vidio i znali bi da je Alen u Slavoniji. Ovako znam da zbog njegovih prijašnjih problema koje je imao sa policijom i nekim određenim krugom ljudi,isti mu namjestaju. Alene drži se nemoj napraviti neku nepromišljeno glupost nego se obrati svim novinskog kućama i oni će ti pomoći da dokažeš svoju nevinost.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime