Amerikanaca kao u ‘šestoj floti’: Zadar u Baru traži drugu pobjedu u ABA ligi

0

Sve, samo ne lagana utakmica očekuje večeras (20 sati) u Baru, momčad Zadra koji će za suparnika imati košarkaše Mornara, u čijim je redovima broj Amerikanaca kao u “šestoj floti”.

Zadar se također pojačao Joshuom Bosticem kojeg se imalo prigodu vidjeti u Železniku, međutim, ni njegovo uprizorenje nije pomoglo da bi se izbjegao poraz od FMP-a.
Podsjetimo, Zadar ima samo jednu pobjedu i to onu na gostovanju u Skoplju kad je pao MZT Aerodrom. Što se može napraviti i popraviti u šestoj rundi regionalne ABA lige, javili su iz zadarske svlačionice?
Aramis Naglić: Ne treba posebno naglašavati koliko nam je utakmica važna, prije svega zbog mira i samopouzdanja. Ključ je popraviti protok lopte u napadu, skok igru i ustrajnost igre u obrani. Mornar je kvalitetna momčad koju apsolutno respektiramo.
Kristijan Krajina: Pobjeda bi nam bila iznimno važna. Cijenimo domaćina, ali ćemo dati sve od sebe da upišemo drugu  pobjedu. Moramo biti čvršći u obrani i poboljšati skok igru. To je ključ.(Slobodna Dalmacija)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime