Boži Petrovu HDZ platio doktorat?!

0

Svi se sjećamo kako je Božo Petrov prošle godine prije izbora uhvaćen na tajnom sastanku sa Karamarkom. Tada je uvjeravao javnost kako neće koalirati sa HDZ-om i kako taj sastanak nije bio političke naravi.

Na kraju je čak ovjerio kod javnog bilježnika svoju izjavu da neće koalirati s HDZ-om i SDP-om. Svi znamo koliko vrijedi riječ Bože Petrova i njegova ovjera kod javnog bilježnika. MOST je na kraju koalirao sa HDZ-om, a na svu sreću, takva se nakaradna Vlada raspala, piše portal flash.hr. Osim te afere, prošle godine je objavljena i zanimljiva činjenica iz koje proizlazi da je HDZ/Hdzovac financirao doktorat Bože Petrova. Dr. Kordića se teretilo pred sudom u Širokom Brijegu da je oštetio Zavod za zdravstveno osiguranje Županije Zapadno hercegovačke za 3000 konvertibilnih maraka jer je dobiveni novac preusmjerio za drugu osobu, svoga kuma Božu Petrova, a da bi mu tim novcem platio doktorat. Kordića se za to optuživalo jer nije bilo pravnog osnova da se tim novcem plati doktorat, pisao je tada ‘Kontra portal’. Dr. Kordić je na kraju oslobođen optužbi, a u obrani koju je Sud prihvatio, kazao je da mu je “ravnatelj ZZO-a ŽZH-a Vilson Crnjac (HDZ-ovac) urazgovoru dozvolio preusmjeravanje sredstava na ime doktorata Bože Petrova.” Ako je Vilson Crnac dozvolio preusmjeravanje sredstava za obranu doktorata Bože Petrova, onda je prekršio zakon, a ako nije, mora pokrenuti postupak protiv dr. Kordića za vraćanje 3000 KM. Sve dokumente vezano za ovaj slučaj možete skinuti OVDJE: DOKUMENTACIJA-B.P.
Tada je Petrov izjavio: ”Stvarno ne znam što bih vam rekao. Eto, i vama je jasno da su to notorne gluposti. To je isto da me sutra optuže kako me plaća SDP, jer je SDP u državi na vlasti, a oni, između ostalog, odlučuju i o novcu za lokalnu upravu pa tako posljedično i za naše plaće. Najžalosnije je da se to događa u trenutku dok MOST organizira drugu tiskovnu konferenciju u Imotskome na kojoj okupljamo one koji su nezadovoljni politikom velikih stranaka. Očito se Predizborna kampanja zahuktala, pa se ne preza ni od najprizemnijih podmetanja.”  Jedini koji je u to vrijeme ukazivao na povezanost Petrova sa HDZ-om i Karamarkom je Stipe Petrina čija je Nezavisna lista na ovim izborima u koaliciji ”NEMA PRODAJE”, deklasirala MOST u IX. izbornoj jedinici. Ovo nije prvi puta da je Božo Petrov uhvaćen u laži, a s obzirom da je jučer izjavio kako je spreman na suradnju sa SDP-om i HDZ-om, ako prihvate njegove uvjete, onda je svima jasno da MOST nije nikakav treći put, već samo produžena ruka HDZ-a, ali i SDP-a, ako dovoljno plate. Nije ni čudo što je netko napravio natpis: MOST – Može – Opstati – Samo – Trgovinom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime