BOŽIĆić u Zadru…

0

 

Uz dječji smijeh i veselje, Svetog Nikolu i glasove Crescenda započeo je ovogodišnji adventski program zadarskih studenata „BOŽIĆić“. Organizatorima je ovo bio pravi dokaz da se blagdansko razdoblje ne provodi isključivo u shopping centrima ali i još jedna potvrda da su na dobrom putu u cilju dekomercijalizacije Božića.

Za ovu prigodu ukrašeni prostor caffe bara Callegro brzo je preplavio veliki broj djece koji su svojim plesom podržali nastup sveučilišne a capella grupe A.K.A Crescendo i oduševljeno dočekali dolazak glavne zvijezde, Svetog Nikole, koji je imao za svakoga malu sitnicu, a priliku da mu sjednu u krilo rijetko tko je propustio. Animacijski program je potaknuo kreativnu stranu svakog mališana te su tako izrađivali čizmice i božićne ukrase.

Dječji osmijesi su malo koga ostavili ravnodušnima, a organizatori se nadaju da će tako biti i u ovu subotu (10.12.) kada za velike i malene spremaju posebno iznenađenje na Forumu. Ništa nam detaljnije nisu mogli otkriti osim toga da im u pomoć pristiže Hrvatska gorska služba spašavanja. A kako bi saznali što će se točno dogoditi ne preostaje nam ništa nego pričekati subotu.

[envira-gallery id=”61093″]

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime