Breljanin A. Jakir poručio premijeru Plenkoviću da je govno, pa ga privela policija!

0

Augustin Jakir iz Brela prije par dana je povodom paljen ja prve adventske svijeće poručio premijeru Andreju Plenkoviću da je govno od čovjeka, pa je završio na policiji!

Augustin Jakir bio je u prošlu subotu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje se palila prva adventska svijeća. – Stajao sam među svitom kada je tuda prošao i premijer Andrej Plenković u društvu Gordana Jandrokovića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Svima je pružao ruku, rukovao se i očekujući da će mu uzvratiti prišao je i meni, no ja se nisam rukovao. Iz mene su spontano izašle riječi i rekao sam „evo govno od čovjeka…“, kazao je Augustin Jakir.
Prema njegovim riječima, premijer Plenković se u tom trenutku okrenuo i pitao Jakira „zašto“? Jakir kaže da mu je to poručio zbog odlaska mladih iz Hrvatske jer u svojoj zemlji nemaju posla. Jakir je nakon bliskog susreta sa premijerom nastavio šetati glavnim zagrebačkim trgom da bi mu desetak minuta kasnije prišlo šest policijskih službenika koji su ga pretresli i sjeli ga u službeno policijsko vozilo…

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime