Denis Bobeta: Nisam kriv, ovo je politički obračun samnom!

0

Županijski vijećnik i povjerenik MOST-a za Splitsko-dalmatinsku županiju Denis Bobeta poslao nam je demantij objavljenog pisma čitatelja  „PISMO ČITATELJA Kako je MOST-ovac Denis Bobeta udario učenika…“.

Njegov demantij objavljujemo u cijelosti: “Ovim putem demantiram optužbe o nasilju nad djetetom koje su se pojavile te najavljujem tužbu medijima koji su prenijeli ovu laž jer je riječ o nemilosrdnoj i krajnje neukusnoj kleveti. Mediji bi u svojem izvještavanju trebali provjeriti je li istina ono što objavljuju i saslušati sve strane, pogotovo ako je riječ o ovako osjetljivoj temi. Očitujući se o ovoj temi i dotično dijete i roditelji djeteta i ja tvrdimo da se nije dogodilo nikakvo nasilje. Godinama radim s djecom poštujući sve profesionalne standarde i smatram da nikakav vid nasilja ni jedna normalna osoba ne bi podržavala, a kamoli primjenjivala.  Riječ je o političkom obračunu koji je ispod svake razine dostojanstva i nadam se da se neće ponoviti.”

Denis Bobeta

1 KOMENTAR

  1. Bobeta ne seri kad svi znamo da si trca kod Pastarove (Zorica),da povuce prijavu i da te je ona prijavila skoli. Znamo da je i Did od malog ugledni clan VAD- a zvao i Mira Bulja i s asta mu izgovorio.
    Mogu se uzet ispisi i snimke svih razgovora i za sve postoje svjedoci.
    I na kraju Denis Bobeta je neki činbenik u politici pa se njemu montira…
    Poklopi se po usima i zacepi , moli boga sto su roditelji razumni …..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime