EKSKLUZIVNI VIDEO: Pogledajte snimku policijskog ispitivanja Aleksandra Bajića!

0

Zbog velikog interesa javnosti za slučaj policijskog ispitivanja Aleksandra Bajića i Tončija Lalića, objavljujemo i video snimke istoga.

Danas objavljujemo video snimku policijskog ispitivanja gradskog vijećnika Aleksandra Bajića koji je kao osumnjičenik iznio svoju obranu na optužbe za čitav niz kaznenih djela. Tijekom sutrašnjeg dana objavljujemo i snimku policijskog ispitivanja Tončija Lalića.

1 KOMENTAR

  1. A,di su bjanko ostavke , možda u Manuele koja je napravila lažni izvještaj za Dip ???ona je mozak ove muljaže ,a grad ju je nagradio da bude u odboru za financije i nju na USKOK

  2. Strasno je do koje razine su ljudi spremni ici radi privatnih obracuna.
    Jedino pravedno bi bilo da onaj ko je iznio video iz policije odradi vrijeme u zatvoru.
    A i Makarska nikako da dobije kvalitetan lokalni web portal, bas nam ne ide.

  3. Bravo Mega media, obzirom da je u cenzuri Makarska post, Makarsko primorje i SDP-ov bilten Kronika, svi su na financijama Grada. Najgore je kad UHVATIŠ LOPOVA PRIJAVIŠ GA ONADA SI TI KRIV KOJI SI TO OTKRIO I ZATRAŽIO DA SE SANKCIONIRA. U OVOM SLUČAJU KRIVA JE MEGA MEDIA ŠTA POMAŽE NARODU. SLUŠATI OVOG TOBOŽNJEG INSPEKTORADA CRKNEŠ OD JADA. pss VIDIO SAM LOZU DI SE POPEO NA ZGRADU MUP-a I KROZ FUMAR DOŠAO DO SNIMKE.PROVJERENO! LOZO JE UVIJEK BIO VRAGOLJAN KO DENIS VRAGOLJAN. Oće On oće.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime