ENIGMA Gdje je nestao Mercedes koji je trebao biti dodijeljen u nagradnoj igri?

0

Danas je upriličeno izvlačenje nagrada trgovačkog centra Apfel u kojoj je glavni dobitak bio Mercedes A 160 D, no sudionici nagradne igre tvrde da je donedavno na parkiralištu bio parkiran opremljeniji model

Uz komisiju i kupce, današnjem izvlačenju nagrada bio je nazočan i Milorad Pašalić, vlasnik Apfela koji je rado pozirao kamerama, no nisu se svi smješkali kao on. Nekoliko naših čitatelja kontaktiralo je redakciju portala s tvrdnjama da Mercedes kojeg je dobio I.N. iz Makarske nije onaj koji je tjednima bio parkiran na parkiralištu trgovačkog centra Apfel?! Naši čitatelji tvrde da je Mercdeses zbog kojeg su mnogi od 7.listopada 2017. do 21. siječnja ove godine kupovali baš u Apfelu, a ne u nekoj drugoj trgovini zamijenjen značajno jeftinijim modelom! Tragom tih informacija, krenuli smo u novinarsku istragu i došli do saznanja koja su potvrdila sumnje naših čitatelja. Crveni Mercedes koji je danas dodijeljen kao glavna nagrada jednom kupcu iz Makarske nije onaj koji je tjednima i mjesecima bio parkiran ispred Apfela. Jedino zajedničko im je crvena boja,  a za to imamo i dokaze/fotografije koje objavljujemo…

1 KOMENTAR

    • Istina, koliko je samo kamiona pića noću njegova firma istovarala za Plažni objekt Biokovko. neka sada mjerodavni odrade svoj posao, a ostave se ustaša i partizana. prosipju nam lug u oći kao da smo retardirano.

  1. Cili život mulja.Kad se nahapa u hotelsko oša je je u prvatnike.Koliko je samo brašna šečera i mesa proda od humanitarne pomoči.Presjednik mladeži Sdp Tučepi. A na kraju velki Hdzeovac.

  2. Crven da crveniji ne može biti, kao i cijela mu familja, Sestra KAte predsjednic Foruma žena SDP–e Hrvatske, Njega je dobro punac exstremni desničar Lončar, sa karitativnim namirnicammo koje je on rodavo u malom dučanćiću. Lukić mu je bađo, netko je gore falio, oženili su dvije sestre. Treba pitati gospodina Tonča, Ravliće kako im je uzurpirao okoliš jer je sagradio kuću bez puta, koje je sve makinacije i marifetluke radio sa S. bankom N.L. i M.K. dok su bili njeni koji su hapsili kamišare, a kod je došla njena hercegovačka linija postala je M.V.

  3. Iako se poklonjenom konju ne gleda u zube, ovo je lažno reklamiranje. Ionako je kupujem kod njega jer je skuplji od Tommya a sad se nadam da neće ni drugi.

  4. je da je najskupji, a o kvaliteti ne smin,, zato kupujte u milorada jerbo ce u protivnom njegovo carstvo i bogatstvo napravjeno na vašin špalama noglo propast i izlapit,..spašavaj te masona gori mu pod nogama ,.

  5. sad nema humanitarne pomoći .pa radnic rade ka robovi po 16 sati išest miseci bez slobodnog dana a plaća na crno ispod stola da se porez nebi platio,ako se uopće smije radit dnevno šesnaest sati.ali sve to pada u vodu jer veliki vođa sponzorira bile i novo vreme

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime