FOTO KRITIKA Čuvajte se projektila s makarskih krovova!

0

Šteta od orkanske bure koja je protekli vikend harala Makarskom, još uvijek se zbraja

Nekima je bura uništila automobile, neki su ostali bez dimnjaka… Gradske službe zabilježile su više od 300 intervencija.

Nakon bure došlo je vrijeme sanacije štete, a jedna nam čitateljica šalje fotografiju popravka krova na jednoj zgradi s komentarom. „Moram pretrčavati ispred zgrade da mi kupa ne padne na glavu“.

Da doista nekom ne bi pala kupa na glavu, apeliramo na vrijedne majstore te investitore da osiguraju prostor kako to nalažu zakonski propisi i tako spriječe možebitnu tragediju…

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Evo nema komentara do sada.P kad nitko neće evo ću se prvi upustiti i komentar.Sobzirom da sam susjed ove zgrade u Zrinsko Frankopanskoj 60,a prolazim učestalo ispred iste.Sada moram pretrčati dužinu 25-30 metara,a sva je sreća da me nije pogodio crijep sa navedene zgrade u trenutku prolaska.Naime crijep je sa zgrade pao točno ispred mene na udaljenosti od zgrade 15 metara.Zamislite da me pogodio,a nije u moju bosamski glavu.Naši “VRLI GRADITELJI-MAFIJA” koja izvodi građevinske radove zakamuflira kao naprimjer na ovoj zgradi kojoj je investitor bio KRUNO ŽULJ.Čujem od suvlasnika da s oglušuje na sudjelovanju popravka,a predhodna bura koja je bila dvostruko slabija je raskrila isti krov koji je popravljen u djelu gdje sad bura NIJE podigla isti.Naravno nisu radili bosanci i nestručni radnici nego pravi meštar LOZO…..
    Ovakve građevinare koji fušare da bih zaradili 5000 eura na ovakvoj zgradi.Sramotno da je pravne države ovakve bi krovove trebalo skinuti i ponovno postaviti u skladu podneblja gdje pušu bure….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime