FOTO KRITIKA Liječnik parkirao na nogostup, pacijentima prolaz blokiran!

0

motor-buselic1Djelatnici makarskog Doma zdravlja poslali su nam jutros fotografije na kojima se vidi motocikl parkiran na nogostupu.

Zbog nepropisno parkiranog motocikla pješaci se moraju, kažu, kretati cestom što je rizično.
– Motocikl pripada našem kolegi dr. Marinu Bušeliću, ali mu se nitko ne usudi reći da parkira koji metar dalje. Naša temeljna zadaća je brinuti se o zdravlju ljudi, a ovakvim postupcima se to ozbiljno dovodi u pitanje, kazali su nam djelatnici makarskog Doma zdravlja ne  želeći otkrivati svoj identitet.

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. jeba ti doktor kurbetinu ženu po srid runjave pičke stoko nepismena…bilo bi ti bolje da paziš ko ti kreše ženu dok ti pišeš pizdarije… a kažu da se muški prči.. valjda ti nemožeš , pa decaju drugi!

  2. Samo zločesti mogu ovako pisat o dr. Bušeliću .. Niko nije savršen i ne triba zbog toga dizat buku.. Neš ti , ko da je zagradio cilu cestu .Manje se brinite o drugima , a više o sebi . I pišite manje ružnih pizdarija..

  3. zasto mu se nitko ne usudi rec nista?sta je on neki strah i trepet.a i jadno nam zdravstvo kad je on doktor.nezna ni guzicu obrisat kad se naide djabe.nemoj vridjat strucnjake za vino,on moze bit jedino strucnjal za agorske tudume ko sta je i sam.

  4. Srica pa nebolujem od nicega pa tako i ne idem u bolnicu . prvom prilikom kad budem isao ja cu ga nogon prokinit! Valjda ima kasko

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime