FOTO KRITIKA Tko će kazniti Bilićeve bogataše?

0
Ovaj Mercedes je svojedobno satima bio parkiran ispred same zgrade makarske Gradske uprave, ali nikome nije palo napamet napisati kaznu

Otkako je Tonći Bilić počeo dijeliti fotelju gradonačelnika s udobnijom zastupnika, makar i na zamjensku, pod okriljem noći pred same ulazne skale makarske Gradske uprave stižu crne limuzine poput ovog Mercedesa.

Nepoznatog VIP gosta, a možda i samog Bilića, čuvali su zaštitari do kasnih sati. Ozbiljan je posao očito bio u igri, možda se rješavala ova državna kriza! Policije da kazni vozača nepropisno parkirane limuzine nije bilo. Nikome nisu skočili na leđa i bacili ga na pod s lisičinama, napisala je jedna naša čitateljica i poslala nam fotografiju kao dokaz.
*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Mnog0 se toga godinama iznosilo iz zgrade Grada Makarsa, velike vrijednosti. Umjetnine renomiranih slikara, razni vrijedni unikati, koji su u Grad donošene kao poklon Gradu-što znači građanima, Znam da je upučeno pitanje donositeljima poklona: “da li je to za mene ili za grad”?!. Od građevinskih dozvola i druge dokumentacije itd. Koji tjelohranitelji, koga da čuvaju, ne budite smiješni, u pitanju su marifektluci.

  2. Pišete gluposti Mercedes je vlasništvo ĐONIA GITARE koji je nastupao u Božićnom gradu. Meni je također taj način parkiranja privukao pozornost pa sam ugledao ceduljicu na kojoj je pisalo ime Đoni Kostanić nastupam u Božićnom gradu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime