FOTO KRITIKA Tko se pravi Englez?!

0

Oko manifestacije Makarsko kulturno ljeto pisalo se puno; od astronomski visokog honorara za Ivicu Mijačiku do samih događanja za koje su mnogi opravdano iskazali sumnju u njihovu atraktivnost.

makarsko kulturno ljeto (3)Čitatelj našeg portala poslao nam je fotografiju službenog plakata Makarskog kultrunog ljeta koji, kako kaže vrvi greškama.
I doista, netko se u organizacijskom odboru Makarskog kulturnog ljeta pravio Englezom! Službeni plakat izaziva podsmjehe kod turista, ali i kod Makarana.
Piše li se Veliko Brdo ili „Veliko brdo“ kao na plakatu? Zelenka ili „zelenka“ kao na plakatu? Vocal groups ili „Klapas“ kao na plakatu?

– Znate li koliko nezaposlenih obrazovanih ljudi imaju u Makarskoj? Mnogi bi za sto kuna lektorirali sadržaj plakata, a oni se igraju Engleza, ne poznaju pravopis, odvratno, kazao nam je naš čitatelj.

 

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. ej vidućiću, moraš malo manje vrimena gubit na vake budalašćine i svoju gospoju ozbijno počet zericu više krećat, jer da ti se neb počela krećat s drugin, ne triba gospojan puno, da skrenu puta i pritvore čovika u šonju od metar i žilet, raumiš ti mene pajdo, zgodna ti je šta jes jes, jab je krenijo neb se ustručavao

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime