FOTO KRITIKA U kojem domu u Baškoj Vodi će makarski HDZ-ovci proslaviti obljetnicu osnutka?

0

Makarski HDZ-ovci prvo su izgubili izbore, pa kredibilitet, a evo i proslavu 26. obljetnice osnutka HDZ-a u Makarskoj koja će se ove godine po prvi put održati u Baškoj Vodi.

Duboko uznemireni spoznajom da će na vodeće pozicije u stranci doći neki novi ljudi koji uživaju podršku iz Zagreba, makarski HDZ-ovci griješe gdje god stignu. Tako su i na službenoj pozivnici za navedenu proslavu napisali da će se ista održati u OMLADNINSKOM DOMU?! greskaJe li moguće da osoba ili više njih koje su bile zadužene za pozivnice nisu imale minutu vremena pogledati što na pozivnici piše prije tiskanja?

*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je:redakcija@mega-media.hr

1 KOMENTAR

  1. Sta je strašno Mira? Skup mladosti u Omladinskom domu Baška Voda. Mogli ste odmah trčati i Štafeti mladosti. Čestitam Rošćiću, kako si ih sakupio bolje nego Ako za Prvomajski uranak.
    ŽIVIO JOSKO ROŠČIĆ, GRADONAČELNIK BAŠKE VODE OD OSAMOSTALENJA PA DO PENZIJE. GUŠTAT ĆU GLEDAT KAKO IH ROŠĆIĆ POSTROJAVA SA KARAMARKOM NA ĆELU!

  2. Shvatili smo i jeli možda smak svita ako je napisano “omladinski” ja bi napisa dom mladih.Da nije slučajno tu pozivnicu pisao tajnik ako je njegovih ruku djelo,drugačije i nezna.Ostalo iz nekih davnih vrimena….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime