FOTO Revija Makaranke Olye Sookie na London Fashion Week-u

0

Pod organizacijom Fashion Finesta, Olya Sookie je izlagala svoju prvu reviju na LFW koja se održala prošli vikend. To je njena treća revija, te treća kolekcija Nephilim 3.0.

Osim što je bila jedini predstavnik iz Hrvatske, njena revija je plijenila posebnu pažnju zbog suradnje sa Gillian McKeith (58)  i njenom kćeri Afton (17).  Suradnja s njima je pomogla  da unesemo  prijeko potrebne različitosti na modnu pistu.  Ovo je ujedino bilo njihovo prvo šetanje pistom, a pojava Gillian je popunila mnoge britanske naslovnice još isti dan,  kaže Olya.  Vrlo sam zadovoljna time, jer sam željela pokazati kako moje kreacije  nisu dizajnirane za samo jedan tip žene  nego za sve koje će to ponosno i samopuzdano nositi.  U tome joj je pomogla Gillian, koja osim što je van standarnih godina i mjera za pistu, također živi sa vrlo ozbiljnom skoliozom kojoj nije dopustila da je zaustavi da ponosno prošeta pistom, a ni dizajnericu da joj napravi kreaciju prilagođenu njenim potrebama.

Reakcija na reviju nije izostajalo, počevši u prvom redu od modela koji su se borili za nošenje njenih haljina preko organizatora do same publike, od kojih danima poslije stižu pozitivne reakcije i komentari putem društvenih mreža.

U ovom trenutku Olya se već okreće svom idućem izazovu – njena prva samostalna modna revija u rodnoj Makarskoj 27.5.2018.  Iako nije spremna otkriti sve detalje, postoje naznake da bi se baš na ovoj reviji mogla pojaviti i prva Olya Sookie kolekcija za muškarce zbog neprestanih upita na tu temu.

FOTO: Chris Taylor
FOTO: Chris Taylor

Za više novosti  posjetite njenu stranicu  www.oljaluetic.com u čijem sklopu možete naći i njen novootvoreni webshop, te putem društvenih mreža Fb i Instagrama.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime