FOTO Sukob braće Vinković i braće Krtalić riješavat će sud, a ne policija!

0
Dragan Vinković
Dragan Vinković

Dvije policijske marice i nekoliko službenih policijskih automobila, zavijajuće sirene, razbijena stakla, zaštitari… Jutros se ispred restorana „Maslina“ odvijao „krimić“.

Kao što smo ranije izvijestitili, braća Krtalić kao vlasnici objekta su jutros promijenili brave na svim vratima i sa zaštitarima koje su angažirali su čekali braću Vinković, Dragana i Marka. Nakon što su se Vinkovići pojavili, jedan od revoltirane braće Vinković razbio je staklo na ulaznim vratima restorana, a onda je počela pristizati policija, a među njima i sam načelnik Hrvoje Boban.
U međuvremenu se situacija malo smirila, a kako doznajemo, Dragan Vinković je provalio u prostor koji je unajmio naočigled zaštitara i sada se nalazi u restoranu.
Jučer je Davor Krtalić kao vlasnik prostora u Uredu državne uprave raskinuo minimalne tehničke uvjete za restoran koji je iznajmio braći Vinković, a također je dao i izjavu da raskida ugovor o najmu koji je potpisao na rok od 12 godina. Prema svemu sudeći, ovdje su i zaštitari i policija potpuno nemoćni jer će nesporazume između brače Krtalić i Vinković riješavati sud koji je jedini nadležan za utvrđivanje tko je ovdje u pravu. (NASTAVLJA SE…)[envira-gallery id=”42521″]

1 KOMENTAR

  1. Tresla se brda rodio se miš! Interesantno ako nitko ništa ne komentira, razlog je strah. Bože di mi živimo? Cijeli vozni par na licu mjesta iz PP Makarska, ne bi da je oružani napad. Svako zašto, ima svoje zato. Najebaše Krtalići. Sicilijanska braća mogu šta hoću.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime