FOTO/VIDEO Kamionima iskrcavaju desetke kubika zemlje na prekrasnu plažu u Makarskoj!

0

Posted by Dado Čagalj on Friday, March 16, 2018

Makarske gradske vlasti izgubile su, čini se kompas, potpunu kontrolu nad zbivanjima u jednom od najljepših jadranskih gradova, bisera čitavog Mediterana

Pripremajući se za nadolazeću turističku sezonu, poduzetnici, ugostitelji i kvazi investitori krenuli su u novu devastaciju Makarske. Neki su svojevoljno krenuli betonirati dijelove plaže za svoje ljetne bašte, a neki, kako vidimo su škrti platiti odvoz iskopa (zemlja pomiješana s kamenom), pa sve trpaju u more što je snimio i jedan naš čitatelj. Riječ je o iskopima kod hotela „Romana“, pa sve što iskopavaju, bacaju u more ispred hotela što je razbijesnilo Makarane. Pitaju se imaju li investitori potrebna odobrenja od Grada Makarske, smiju li to uopće činiti. Ako imaju dozvole, onda je to skandalozno, no od aktualne gradske vlasti na čelu s Jurom Brkanom, teško je očekivati da štite ono što je stoljećima, tisućljećima i milijunima godina stvarala Majka priroda i dragi Bog, ovisno u što vjerujete. Upravo Brkanova gradska vlast želi građevinski devastirati Osejavu, a volja građana se ne poštuje.

1 KOMENTAR

 1. Pa to rade godinama već! To zovu “nadohrana plaže”…… Dođite u Bašku Vodu i pogledajte plaže… više nema oblutaka, tvrda zbijena zemlja, kad god more udari postane kao bijela kava od zemlje …. ekocid svjetskih razmjera… da bi neki stavili u đep par tisuća kuna…a plaže “Plava zastava”! i svi šute!

 2. Ovdje očigledno ne može nitko ništa učiniti jer to traje godinama,bez obzira koja je vlast,svi pogoduju sebi i svom džepu!
  Žalosno,ali tako će biti i u buduće,nema promjene!!!

 3. Sta radi policija? U cijeloj Europi za ovako neato njih nazoves, naplate velike kazne a ponekad i zatvore, za primjer. Jadni i zalosni gradonacelnik i njegove sluge kad ni oni ne mogu nista napraviti.

 4. Majo meko ć, ne tvrdo
  A ostali..imate rusiju, kubu i s koreju pa se slobodno priselite ako vam ne pase privatni interes nego drzavna intervencija..

 5. Kako te nije sram nazvat se makaraninom ,a ta priča kome smeta nek seli lipo nas košta u dvi godine 200 ijada onih kojima smeta,još malo i neće imat ko punit proračun a kamoli mirovinski,…
  .

 6. Kako te nije sram nazivat se makaraninom čobane ,ka prvo zaštita je i privatni interes(ko će nam doć kad sjebemo prirodu), a ta priča kome ne paše nek seli lipo nas košta 200 ijada svita u dvi godine.Još malo i neće imat ko uplaćivat u mirovinski ,zdravstveni fond itd.pa nam neće ni postojat naša država bila ona crvena ,crna il šarena.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime