Gianfranco i Livio Ladini: Dalmatinka Nova nam je nezakonito oduzeta!

0

Povodom članaka objavljenih na portalu Megamedia o tvornici Dalmatinka Nova d.d. Sinj, javili su nam se danas pismom braća Giuanfranco i Livio Ladini tvrdeći kako se nad njima provodi svojevsrni medijski linč.

Njihobvo pismo zajedno sa prilozima koje smo dobili, objavljujemo u izvornom obliku:

„Paznja/ glavni urednik

Predmet: skandalozni slucaj Dalmatinka Nova d.d. Sinj – nezakonita oduzimanje vlasnistva tvornica –  suprotno  bilateralna  konvencja Italija Hrvatska 1996/1998 zastita                             inoulagaca.

 

Postovanje,

s obzirom na nekoliko clanova  izdani po predmetu Dalmatinka Nova d.d. Sinj,  u prilogu vam dostavljamo, na znanje,  kopja dvije pravomocne sudske presude koj nedvosmisljeno potvrdjuju nase pravo i istini suprotno lazne FAKE NEWS izdane godinama od strane Hrvatske medije.

Shodno gore navedeno vise je nego ocigledno da braca Gianfranco i Livio Ladini i tvrtka La Distributrice Srl iz Trsta preterpili ogromnu stetu ne samo imovinski vec i moralno buduci su uz sve to jos stavljeni na stub srama u svim medijima i bez ikakavog osnova osim sa ciljem da se eliminisu sa trzista ne samo braca Ladini nego i 420 radna mijesta u Sinju i tako da od jedna poznata i priznata Dalmatinka Nova ostala samo KRHOTINA.“

Lep pozdrav

La Distributrice Srl

Trieste

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime