Grad Makarska dijeli umirovljenicima božićnice od 200 kuna

0

Grad Makarska je i ove godine u predbožićnom razdoblju osigurao poklon-bonove u vrijednosti od 200 kuna za umirovljenike s prebivalištem na području grada, a čiji ukupni iznos mirovina ne prelazi 3.500 kuna

Uz predočenje osobne iskaznice, pravo na poklon- bonove imaju: umirovljenici koji su cijelu mirovinu ostvarili u Republici Hrvatskoj na temelju Popisa umirovljenika Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, zatim umirovljenici koji su mirovinu ostvarili  na temelju djelomičnog staža u Republici Hrvatskoj i djelomičnog u inozemstvu,  na temelju Popisa umirovljenika Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje uz obvezno predočenje potvrda tuzemne (iz Hrvatske) i inozemne mirovine, piše gradski internetski bilten Makarsko primorje. Nadalje, pravo na poklon- bonove imaju i oni koji su mirovinu ostvarili isključivo radnim stažom u inozemstvu, na temelju potvrde o inozemnoj mirovini. Isti se mogu evidentirati od 12. do 15. prosinca 2017., te će, ako ostvaruju pravo na poklon – bonove, iste moći preuzeti 19. i 20. prosinca 2017, obavještavaju iz Grada Makarske. Bonovi se mogu iskoristiti do 31. siječnja 2018. godine.

Podjela bonova će se obavljati u prostorijama Matice umirovljenika Makarska (adresa Marineta 15) u vremenu od 8 do 14 sati.

UTORAK, 12. prosinca 2017. godine, za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: A, B, C, Č, Ć, D, DŽ, i Đ

SRIJEDA, 13. prosinca 2017. za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: E, F, G, H, I, J, K, i L

ČETVRTAK, 14. prosinca 2017., za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: LJ, M, N, NJ, O, P i R

PETAK, 15. prosinca 2017., za umirovljenike čija prezimena započinju slovima: S, Š, T, U, V, Z i Ž.

UTORAK i SRIJEDA, 19. i 20. prosinca 2017. , za umirovljenike koji poklon-bon nisu preuzeli od 12.-15. prosinca 2017. godine, i za umirovljenike koji su mirovinu ostvarili isključivo radnim stažom u inozemstvu.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime