Grad Makarska : Mate Jujnović – 1:0

0

Rano jutros Grad Makarska je krenuo u još jedan nezakoniti pokušaj otimačine privatne imovine kada su djelatnici HEP-a uz svesrdnu pomoć makarskih komunalnih redara i vojske zaštitara krenuli u osvajanje zgrade Merkur 5.

Ovaj put nije pomoglo što su zgradu Merkura 5 na Istoku blokirala čak dva autobusa Prometa Makarska, HEP-ovci su stigli sa modernijom mehanizacijom i uspjeli su priključiti struju. Iako je vlasništvo zgrade Merkura 5 na sudu i vodi se sudski spor kojem se ne nazire tako skoro kraj, Grad Makarska je sebi uzeo za pravo da bez pravomoćne sudske presude potpuno neustavno ulazi u tuđe vlasništvo. Ne želeći prejudicirati odluku suda, jedno je sigurnpo. U ovom trenutku Grad Makarska nema važeću dokumentaciju prema kojoj može upravljati zgradom, a postavlja se i pitanje temeljem kojeg dokumenta HEP spaja struju na tuđem vlasništvu?!

1 KOMENTAR

  1. Aaaaaaaaaaaa pismenog i informiranog novinara, osobno da hoću priključit struju na svoj objekt moram imati valjanu dokumentaciju, a prije svega vlasnički list inače od priključka ništa. Kada pišete onda malo provjerite činjenice. Daj molim dosta proliva.
    Svatko ima pravo da podiže sudske sporove ili prijavljuje državnom odvjetništvu, ali je samo razlika u tome što je osnovano ili ne.

  2. Najbolje da Makarskoj prominu ime nek se zove FAKENGRAD sve mate kupija , ajde nek mu pritresu povijest love odakle toliko , a jadnim radnicima daje jad od plaće i za svaku greškicu odbije im i to malo jada .Neka tamo di je i sad radi ovo pa će dobit luđačku košulju.

  3. Ovo je sve orkestrirano od komunjara da brki daju struju i da pomire frakcije unutar stranke da se uvucu stanarima S5 pa na izborima da nam ga zavucu, ne lopovima iz HDZ-a jer oni su marionete SDP nego postenim gradjanima!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime