Grad Makarska preplatio „pametne klupe“ – umjesto 9.500,00 kn platili svaku 17.500,00 kn?!

0
Lori Veličković
Lori Veličković

Zamjenica makarskog gradonačelnika Lori Veličković javno se pohvalila kako je Grad za dvije „pametne klupe“ izdvojio 35 tisuća kuna te da će nabaviti još dvije, a kmožda i više njih ako se pokažu fukcionalnima.

Jednostavnom matematikom došli smo do informacija kako je za svaku klupu Grad Makarska izdvojio 17.500,00 kn, a kupili su ih od Ivana Mrvoša, mladog izumitelja iz Solina. Ne budi lijen, provjerili smio koliko doista koštaju „pametne klupe“  na kojima svatko može besplatno napuniti mobitel, a sama klupa nudi i 4G mrežu, ambijenatlnu rasvjetu, ugodnu temperaturu zastražnjice, senzore za samodijagnostiku itd.

Pametna klupa od 17.500,00 kn za sada nikomu i ničemu ne služi: niti svijetli, niti struje ima...
Pametna klupa od 17.500,00 kn za sada nikomu i ničemu ne služi: niti svijetli, niti struje ima…

Maksimalna cijena jedne klupe je 9.500,00 kn, pa se postavlja pitanje zašto je Grad Makarska platio gotovo dvostruko veću cijenu, odnosno 8 tisuća kuna više?! Pogotovo kada iste ne rade, a na što su nas upozorili čitatelji! Niti svijetle, niti imaju internet, a niti je stražnjici hladnije u vrućim ljetnim danima. Ako u Gradu Makarskoj ne znaju pregovarati o cijenama, upućujemo ih na stranicu www.solarno.hr gdje iste takve klupe mogu nabaviti za 9.500,00 kn umjesto 17.500,00 s tim da na količinu mogu dobiti i nekakav popust. I da. Ove koje kupe preko web shopa, dolaze ispravne: svijetle u mraku, imaju Internet…

1 KOMENTAR

  1. Sve što ove gradske lopuže rade, glumeći budale jje za njihovu korist, a štetu građana Makarske, Ipak im je odzvonilo. Nedeljnji potvrđeni neuspjeh, sve ih je stjerao u kut. Milanoviću sa glavom Boe, jje konačno došao kraj, a nada se da se više takvo zlo neće ponoviti. Jedino me interesira kome će sada na instrukcije ići Bilić u Zagreb?! Onu Mišinu Baldasara e smjenio dok je rekao keks, kao i sve po Splitu. U makarskoj za kriminal i nerad prston nie makao. ALI:# svaka maca dođe na vratanca#

  2. Tako se jačaju građani ovoga grada.Naravno da uzmu razliku od 8.000 kuna i podjwlwdebwli trudovi Vwličković i BILIĆ.Smradovi isti kao i Bebek i Brkan.?..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime