HDZ u žestokom obračunu: Objava SDP-ovih top 10 propalih obećanja

0

Iz HDZ-a su u srijedu nastavili s objavom “SDP-ovih top 10 propalih obećanja”, prozivajući vladajuću stranku da je lažno građanima obećavala ekonomsku i socijalnu sigurnost, da bi ih se krajem rujna ove godine u blokadi našlo više od 320 tisuća, zbog čega najavljuju da će nakon izbora izmijeniti Ovršni zakon i deblokirati Hrvatsku.

“SDP-ovo propalo obećanje:

“Koalicija polazi od ključnoga cilja da svakom hrvatskom građaninu i obitelji treba osigurati ekonomsku i socijalnu sigurnost!“

Istina:

Krajem rujna u Hrvatskoj u blokadi su bila 320.952 građana i 43.327 poslovnih subjekata. (Fina, 2. studenog, 2015.)

Ovršni zakon je nehuman, neustavan, dovodi ljude u očaj, bolest, smrt. Ne možemo više živjeti u zemlji duboko nesretnih ljudi, a upravo su to 320.952 blokiranih. Zajedno s članovima njihovih obitelji – ukupno milijun ljudi.  Jedna od posljedica onog što SDP naziva „uvođenjem reda“ je upravo ta brojka blokiranih. Premijer na odlasku još uvijek ima obraza govoriti da Hrvatska raste. Hrvatska raste, ali u krivom smjeru. Imali smo četiri godine lažnih obećanja i četiri godine propadanja. Moramo oporaviti naše gospodarstvo. Potrebno nam je otvaranje novih radnih mjesta. Potrebno nam je zajedništvo. Građanima ne trebaju nova obećanja, već novo vodstvo koje će donijeti stvarne promjene. Vodstvo koje zna kako izvući zemlje iz gospodarske krize i ne boji se zasukati rukave kako bi vratili dostojanstvo, vjeru i optimizam građana u bolje sutra. Udruga Blokirani i HDZ su našli zajedničko rješenje – izmjena Ovršnog zakona i deblokada Hrvatske – koje će ljudima omogućiti dostojanstven život nakon 8. studenog. Stoga, izaberimo promjenu koju naši građani trebaju i zaslužuju!”, priopćili su iz HDZ-a. (index.hr)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime