Hloverka Novak Srzić: Neću se kandidirati za gradonačelnicu Makarske!

0

Proteklih nekoliko mjeseci u javnosti se više puta pojavila informacija kako bi se Hloverka Novak Srzić mogla aktivno uključiti u politiku i kandidirati se za gradonačelnicu Makarske.

Govorilo se o raznoraznim kombinacijama, anezavisnim listama, HDZ-u, HSLS-u, Hloverku Novak Srzić često se moglo vidjeti u društvu lokalnih političara Mendeša, Eljuge… HDZ Splitsko-dalmatinske županije čak je preko svojih ljudi na terenu ispipavao što građani misle o Hloverki Novak Srzić kao potencijalnoj gradonačelnici Makarske.
Na razočaranje onih koji je favoriziraju, Hloverka Novak Srzić je danas samo za portal Megamedia otklonila svaku mogućnost da uđe u politiku. – Ja sam trenutno u Zagrebu, završavam spor s Radmanom i nemam nikakvih političkih ambicija, kazala nam je. Da budemo sigurni, pitali smo ju dolazi li ipak u obzir kandidatura za gradonačelnicu Makarske u svibnju sljedeće godine, no ona je to odlučno odbacila ponovivši nam da ju politika apsolutno ne zanima.

1 KOMENTAR

  1. Drugarice Hloverka, nisi ti za Makarsku. I bolje da te nema u politici. Otac ti je bio druga priča. Malo neobrazovan, ali je napravio puno za naš grad. Drži se novinarstva

  2. Dragi druže Tito, želim ići tvojim stopama, putevima revolucije, primi me u svoje ewdove. Zato ti Radman nije vjerovao, otišli ti svi tvoje KRADEZEVOVCI, bolje ti je stat s mirom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime