Hoće li Bilić i Veličković preuzeti odgovornost za kaos u Makarskoj?

0

Gradska vlast je u potpunosti izgubila kontrolu upravljanja Makarskom. Unatoč odluci o zabrani građevinskih radova od 1.svibnja, turističko središte je načičkano dizalicama, a stanogradnja cvjeta kao u najboljim godinama pomame za stanovima na moru nakon Domovinskog rata.

Resor upravljanja komunalnim i gradskim prostorom gradonačelnik Tonči Bilić povjerio je svojoj zamjenici Lori Veličković. Da konce ne drži u rukama poznato je iz izjava o otkazima dvaju komunalnih redara, uređenju plaže, a sada s totalnim kaosom u stanogradnji usred turističke sezone, užasnoj slici nagomilanog smeća pored kontejnera, sramotnom izgledu gradske tržnice, prometne neuređenosti, neuvođenje javnog prijevoza,  itd. Grad je odgovoran za neuvođenje struje i vode na gradilište hotela Romana na Biloševcu, radi čega je sada početkom ljeta prekinuta šetnica kod teniskih terena obzirom da je investitor počeo bez vode i struje gradnju. Dodajmo ovome da je još prije 5-6 godina uplatio Gradu Makarskoj 4,5 milijuna kuna komunalnog doprinosa. Je li možda vlasti zanimljivija stanogradnja u prenapučenoj Makarskoj od hotela s 5 zvjezdica? Nitko ne odgovara za kršenje odluka Gradskog vijeća koje je aktualna vlast sama donijela da ih ne poštuje. Tko će se pobrinuti za kakav takav gradski image u punoj turističkoj sezoni i krcatom gradu gostiju? Kakvim planom održivog razvoja opravdavaju kaotično stanje Makarske sadašnji vlastodršci?

1 KOMENTAR

  1. Gradonačelnik i zamjenica ne poštuju odluke Gradskog vijeća i ne obustavljaju radove hoće li netko poduzeti nešto i njih sankcionirati ili će vijećnici idalje samo postavljati suluda pitanja?????

    • Medo Brundo najavio nastavak radova uz plaćanje kazni. Kada krene betonirat, ajmo neka se dogodi narod i da Komunalni redari nisu sami u zaštiti građana i grada.

  2. Same neistine i laži od Megamedije kao i uvijek jer je u ime Grada ovlašteni Odsjek poduzeo za sve prekršitelje zakonom propisane sankcije i mjere ali u nedostatku istinitih informacija UVIJEK IZMIŠLJOTINE .

  3. Istina piše koje neistine,pa da ste procitali odredbu grada odnosno zakon onda bi vam bilo sve jasno…ocito ste daleko od centra zbivanja pa vas briga za ljude koji trpe štetu odgovornih za situaciju na terenu,a ovo šta govorite laži megamedije je isto kao da ste rekli da građani lažu,šta nikako nije u redu…znamo da je sezona pocela,znamo da se još gradi,znamo da gosti bježe,znamo da u konacnici svi gubimo,a vi mi pricate o mjerama i sankcijama koje veze nemaju s zdravom pameti…odnosno ako je tako ja se osobno serem(ups) na one od prije-na ove sada-i na one koji ce doc a nece imat hrabrosti zakonom napravit da nam SVIMA BUDE BOLJE!!!!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime