HOTEL ALAN Tko su ratni profiteri iz Starigrada?

0

Kaznena djela ratnog profiterstva ne zastarjevaju, no to ne znači da će oni koji su se od zakon ogriješili biti jednog dana i procesuirani.

P.S. Sve je stalo u USKOKU jer je tadašnji direktor i današnji državni odvjetnik bio djelatnik današnjeg vlasnika hotela “ALAN”

Kako drugačije obrazložiti činjenicu da do danas nitko nije odgovarao temeljem brojnih kaznenih prijava za ratno profiterstvo u slučaju starigradskog hotela Alan? Predmet, da se naslutiti, dvadesetak godina skuplja prašinu u nečijoj ladici, a akteri označeni za kaznena djela ratnog profiterstva bezbrižno spavaju. Redakcija portala Megamedia u posjedu je opsežne dokumentacije iz koje je razvidno da se nešto čudno događalo prilikom privatizacije i pretvorbe hotela Alan u Starigradu, a u kojoj su sudjelovali brojni viđeniji mještani Starigrada. Naši izvori tvrde da nisu djelovali sami. Imali su brojne moćne pomagače koji su sebi i drugima priskrbili znatnu imovinsku korust koja im ne pripada. Na adresu redakcije portala Megamedia dospjelo je ovih dana još jedno pismo u kojem se detaljno opisuje kako je opljačkan hotel Alan, a znakovita je rukom pisana napomena anonimnog pošiljatelja koju objavljujemo u prilogu. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Uzalud sve istrage, kladim se da nikad nitko neće odgovarati. Svi pošteni, moje koze nema! Nitko ništa nije pokrao, a ove starigradske punigaće do 1991. nisu imali za kavu, vozali stojke i fiće,a sad imaju ko Roman Abramović. To im je vjera dala, krenula bagra na mise u 11.misecu 1991., nakon zadnjeg sastanka u komitetu!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime