Hrvatska nije za prodaju, ona je trajno vlasništvo hrvatskog naroda

0

Danas je isteklo trideset dana zabrane mojeg objavljivanja na Facebooku. Mnogo se toga u međuvremenu dogodilo na hrvatskoj političkoj sceni

Piše: Antun Babić

Nije mi bilo lagano što nisam mogao komentirati o najvažnijim događajima, kao što je službeni posjet srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Republici Hrvatskoj. Taj nam je posjet, iako sramotan i izdajnički potez “vladarice” Hrvatske, zapravo bio vrlo koristan jer je velikom dijelu hrvatskih domoljuba otvorio oči kad je u pitanju domoljublje te “vladarice”, kojoj su ostale još dvije godine na vlasti. Moramo biti spremni na sve moguće za Hrvatsku štetne poteze u te dvije godine. Nakon debakla s Vučićem, ti će potezi biti umotani u srebrni i zlatni papir novih, ali i neiskrenih, naizgled lijepih državotvornih i domoljubnih poruka “vladarice”.

Budimo jako oprezni i ne dopustimo da nas prevari, kao što su nas kroz povijest prevarili brojni hrvatski političari koji su, kao i “vladarica”, služili tuđim interesima. Budimo u svakom trenutku spremni ponovno poslati snažnu javnu poruku – Hrvatska nije za prodaju, ona je trajno vlasništvo hrvatskog naroda. Upravo su tu poruku svojim prosvjedom na Trgu bana Josipa Jelačića poslale udovice hrvatskih branitelja poginulih u Domovinskom ratu. Bravo za gospođu Rozaliju Bartolić i njezine suradnice. Bravo za generala Željka Sačića, hrvatskoga generala hrabrog srca i još snažnije ljubavi prema Hrvatskoj, u čijoj je obrani dao veliki obol u Domovinskom ratu.

“Vladarica” je marginal, a ne mi koji smo se borili za hrvatsku državu

Iako nisam najboljeg zdravlja, bio sam na prosvjedu udovica hrvatskih branitelja poginulih u Domovinskom ratu na Trgu bana Josipa Jelačića. I mene je osobno teško povrijedila izjava “vladarice” kako su na prosvjedu bile osobe s ruba političkog života u Hrvatskoj, a to u prijevodu znači – MARGINALCI. Gospođi “vladarici” ovom prigodom poručujem kako je, u usporedbi s nama koji smo bili na prosvjedu, ona zapravo najveća marginalka, bez obzira na dužnost koju samo trenutačno obavlja. Njezin udjel u stvaranju samostalne hrvatske države ravan je NULI. To ću joj reći u lice u raspravama u sljedećoj predsjedničkoj kampanji, ako bude imala hrabrosti kandidirati se i ukoliko ponovno ne pobjegne u NATO ili UN, kao što je pobjegla s dužnosti veleposlanice RH u Washingtonu.

U privitku se nalazi moja fotografija nakon tretmana u bolnici. Imao sam vrlo opasnu nezgodu. No, i ovoga puta dragi Bog mi je poslao poruku kako još ne želi da dođem pred Njegov sud. Po horoskopu sam bik, i premda nisam praznovjeran, kažu da su ljudi rođeni pod tim znakom izraženo tvrdoglavi, uporni i lojalni. U tom duhu, ma koliko mi je još vremena ostalo, neću se predati i pobjeći s današnje bojišnice za spas Hrvatske. Dapače, udvostručit ću svoje napore i neprekidno ukazivati na izdajničke poteze hrvatskih političkih elita, koje su spremne Hrvatsku prodati za šaku Judinih škuda. E pa, neće ići. Mi domoljubi imamo i dalje veliku obavezu boriti se do zadnjega za naše trajno vlasništvo, za našu domovinu Hrvatsku.

Već od večeras posjetite moj blog: www.spasimohrvatsku.hr, na kojem će biti sve više komentara i poruka raznih suradnika, iz Hrvatske i cijeloga svijeta. Borba za spas Hrvatske ne samo da ne slabi, nego svakim danom postaje sve jača i djelotvornija. Nakon ostavke državnog tajnika u Ministarstvu demografije dr. sc. Marina Strmote, sutra ćemo izdati priopćenje za medije, u kojem ćemo tražiti ostavku premijera Andreja Plenkovića zbog njegova neispunjenog obećanja da će poduzeti ozbiljne mjere kako bi se zaustavio demografski nestanak hrvatskog naroda. Prevario nas je i pokazao je krajnju nebrigu za najvažniju zadaću Vlade RH u ovom trenutku.

Pokret Spasimo Hrvatsku ide dalje. Oni koji nam se žele pridružiti mogu nam pisati na e-mail: antunbabic@gmail.com.

U Zagrebu 20. veljače 2018.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime