Hrvoje Kukuljica (Živi zid): Mi smo jedina opcija koja nikada nije izdala građane!

0

Hrvoje Kukuljica (43) dipl.ing.građ, nositelj je liste za X.izbornu jedinicu Živog zida. U politiku se uključuje pred dvije godine zbog prepoznavanja ideje i mogućnosti provedbe iste.

– Posljednjih dvadeset i pet godina izmjenjuju se na vlasti dvije opcije proizišle iz Saveza komunista Hrvatske koje polako rastaču kako društvo tako i imovinu Lijepe nam naše, reći će Hrvoje Kukuljica. Živi zid je, tvrdi, jedina opcija koja do sada nije izdala građane Republike Hrvatske i to će dokazati u budućem razdoblju. Kroz predsjedničke izbore i parlamentarni rad jednog jedinog  zastupnika Živi zid je otvorio više bitnih tema za malog običnog čovjeka nego ijedna politička opcija u povijesti Lijepe naše, od koje su mnoge i zatvorene, npr. slučaj dužnika u švicarskim francima iako je to samo međukorak do konačnog rješenja.
– Imamo mjesec dana uvjeriti narod kako smo mi pravi izbor. Mi smo se i uključili u politiku zbog naroda. Nisam se nakon 41 godine počeo baviti politikom kako bi mi to donijelo nešto u životu, nego kako bi neke stvari promijenili nabolje, kazao nam je Hrvoje Kukuljica. Kaže i to kako Živi zid nije partija koju netko financira i koja ima beskonačno mnogo novca, stoga će naglasak u kampanji biti na osobnom kontaktu s građanima kojima će se tako prenositi programske odrednice.
– Zajednički izlazimo na izbore u našoj izbornoj jedinici sa „Promijenimo Hrvatsku“, „Akcijom mladih“ i „Abecedom demokracije“. Svakako, imamo najbolji ekonomski program u državi koji se poklapa 95 %, s programom koji  je izradio Prof. Lovrinović, a koji je također kompatibilan s programom Mosta s prošlih parlamentarnih izbora koji su oni došavši na Vlast jednostavno odbacili. Naglasak bih stavio da ja jesam nositelj izborne jedinice ali da su moje težnje usmjerene ulasku ljudi s naše koalicijske liste, a ne mene osobno. Možemo svima poručiti kako svoju ideju nikad nećemo izdati. Naša ideja je da više ne ide na način na koji nam živote dirigiraju strani plaćenici s kojima je iz godine u godine sve gore i gore. Naša konkurencija na trećem putu ili ti ga takozvani Most također je instalirana opcija kojoj je trenutno najveća briga kako treći put razmontirati. Ovim putem ih razuvjeravam da u tome neće uspjeti, zaključuje H. Kukuljica.

1 KOMENTAR

  1. ovo je gospodin covik i podrzati cu ga sta bi preporucio i svima koji zele dobro RH ,,,,
    nije prirodno glasati za hdz=sdp jer su oni neprijatelji i mrzitelji hrvatske i naroda ,

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime