HSP Zadarske županije: Nema govora o transferima u HSP AS, to su glupostI!

0

HSP Zadarske županije oštro je reagirao na članak objavljen u lokalnom dnevniku u kojem se, između ostalog, navodi kako će predsjednik Županijskog vijeća te stranke prijeći u HSP Ante Starčevića.

Nije trebalo dugo čekati da na službenim stranicama HSP-a izađe oštar demantij.
– U tiskanom izdanju Zadarskog lista od 10. travnja 2016. godine  pod autorstvom  novinarke Marine Vlakić objavljena je gomila nebuloza, netočnosti i insinuacija. U njemu je dobro poznat rukopis  koji koriste dečki iz “Momačke stranke”, a za cilj ima  unijeti nemir i dezinformirati  javnost, kako  opću tako i stranačku. Na njihovu nesreću nije im prošlo, a neće ni  ubuduće. Hrvatska stranka prava  u Zadarskoj županiji je stabilna i svakodnevno raste i ustrojava nove podružnice, napisao je na službenim stranicama Robert Gregorić.
U demantiju Robert Gregorić ističe i to kako ostaje u HSP-u i da je do daljnjeg   predsjednik županijskog vijeća za Zadarsku županiju, sve dok drukčije ne odluči predsjedništvo HSP-a , te sam predsjednik HSP-a Daniel Srb.
– Hrvatska stranka prava u Zadarskoj županiji je stabilna i djelotvorna stranka, takva će i ostati sve dok je pod mojim vodstvom. Što se tiče koalicija sa drugim strankama, to ne dolazi u obzir. Hrvatska stranka prava u Zadarskoj županiji na sveopćim lokalnim izborima koji se imaju održati slijedeće godine izlazi sa samostalno, napisao je, između ostalog Robert Gregorić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime