I Makarska svoj Živi zid ima

0

Kako je i najavljeno, u srijedu je na prvoj utemeljiteljskoj skupštini u Makarskoj osnovana Gradska organizacija Živog zida.

Toni Han izabran je za predsjednika, a Nino Antunović za potpredsjednika. Antun Šarić je tajnik makarskog Živog zida, a izabran je i Nadzorni odbor kojeg čine Žani Kurtović, Ljiljana Beroš i Hrvoje Marković.

1 KOMENTAR

  1. Bravo mladosti. Ustrajte u svojoj zamisli. Ne zaboravite da morate biti uporni, jer najlakše se osnovati, treba raditi, ne bojat se ovih egzekutora, sa zrilo je vrijeme i za veće podhvate, da se pomogne ovom pokradenom Narodu, da se zaustavio pljačkanje ovog resta što je ostalo od Hravtske. Objavite kontakt telefon da vam se mogu priključiti i drugi članovi. Hvala Bogu da se i Makarska probudila. Svi su se smijali Maji Mileti, proglašavali je ludom, ali ona je svojom upornošću jedina u RH uspijela dokazati RATNO PROFITERSTVO MAKARSKE, a i šire. Kad je ona uspijla biti sama ŽIVI ZID, onda možete i vi kojih je puno više. Hrvatski narod je izgubio volju za borbu, lako odustaju, a to pljačkašima odgovara. U Boj u boj za narod svoj!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime