Ima li ikoga u HDZ-u tko može demantirati Željka Komšića?

0

Gostujući na BHT1 povodom izbora u Predsjedništvo Bosne i Hercegovine Željko Komšić rekao je nekoliko zanimljivih rečenica koje bi iole razumnom i obrazovanom Hrvatu trebale dijelom otvoriti oči od zaslijepljenosti

U toj rečenici se ogleda sav jad, bijeda i licemjerje politike HDZ BiH koja definitvno nakon 20 godina vladavine Jugoslavena Čovića vodi bosanskohercegovčke Hrvate.

Željko Komšić kao novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine po važećem Ustavu Bosne i Hercegovine kaže za BHT 1:

“Koliko ja znam, HDZ će praviti galamu i na kraju potrčati u vlast”. Hoće li tomu biti tako ostaje nam za vidjeti.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, kako sebe voli nazivati Željko Komšić ističe nakon toga još jednu notornu činjenicu o ćiriličaru Čoviću i HDZ BiH:

“Potrčali su u vlast 2014. i 2012. godine, kada ih je Lagumdžija uveo u vlast, potrčat će opet”.

Zatim još jednu istinitu:

“Šta mislite hoće li Čović reći svojima da se povuku sa vlasti?”, upitao je Komšić dodajući kako HDZ godinama koristi povlastice koju donosi vlast, te da lider HDZ-a neće pristati da sam plaća svoje ljude ukoliko blokiraju procese u Bosni i Hercegovini.

Drugovi iz HDZ BiH demantirajte jednu od citiranih rečenica člana Predsjedništva BiH Željka Komšića i zasigurno ćete imati još potpore među osviještenim Hrvatima, mada vama osviješteni ne trebaju, pošto narod i stranku vodi deklarirani Jugoslaven i notorni ćiriličar. Uredništvo portala www.mega-media.hr je sasvim sigurno kako se neće dogoditi ništa suprotno onome što navodi novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić. Kolegij uredništva podsjeća one Hrvate koji su kratke pameti, kako je u prošlom mandatu ćiriličar Čović na čelu HDZ BiH sudjelovao u vlasti kao član Predsjedništva BiH kao predstavnik Hrvata, kako je ljubavnik Marinko Ćavara Predsjednik Federacije BiH, kako je Josip Grubeša kadar HDZ BiH kao profesor latinskog jezika bio ministar Pravde na državnoj razini, kako je Mato Jozić postavljen za ministra Pravde Federacije BiH kako bi izbjegao biti na optužnici za slučaj koji se kod Suda BiH vodi protiv 10 posavljaka naših sunarodnjaka i suboraca iz Orašja, kako je Vjekoslav Bevanda ministar Financija na razini države Bosne i Hercegovine, da je Jelka Miličević ministrica financija Federacije BiH da je Denis Lasić ministar prometa i veza Federacije BiH kao profesor latinskog, da je Zora Dujmović ministrica kulture kao socijalna radnica. Sve bitne poluge vlasti bile su u rukama ćiriličara Čovića što se vrlo teško može ikada ponoviti s obzirom na sve manji broj Hrvata i važeći Ustav Bosne i Hercegovine. Tada je bilo vrijeme za opstrukcije i takozvano „potezanje ručne kočnice“ za ostvarivanje prava Hrvata koja im pripadaju s nabrojanih ključnih mjesta Člana kolektivnog Predsjedništva države, predsjednika Federacije BiH pa dalje na ključna ministarstva financija države i entiteta i druge koje su mogle zaustaviti sve procese.

Cijenjeni čitatelji portala www.mega-media.hr uredništvo je stava po uzoru na rečenicu Radovana Karadžića od 14 listopada 1991. godine iz Skupštine SRBiH:

 „Nemojte misliti kako HDZ BiH pod vodstvom Jugoslavena Dragana Čovića, na koncu neće odvesti Bosnu i Hercegovinu unatrag, a hrvatski narod u propast, a možda i nestanak“.

S ovakvim kursom, a sve pod pritiscima kriminala, korupcije i organiziranog kriminala u koje je ogreznula vladajuća komunistička struktura predvođena ćiriličarem Čovićem. HDZ je utemeljio pokojni dr. Franjo Tuđman i stranka je od začetka imala za cilj izvući hrvatski narod iz beznađa, komunizma, utopije i straha koji i dan danas siju kadrovi komunizma HDZ BiH i serviraju Hrvatima iz izbornog ciklusa u ciklus laži o kanalu na hrvatskom jeziku, izmjeni izbornog zakona, porodiljnim naknadama za majke, povećanjima pa smanjenima plaća zdravstvenim radnicima…

Kad smo već citirali one grozomorne riječi Radovana Karadžića zaključujemo s još jednom istinitom i bolnom, kako je Hrvate Bosne i Hercegovine Jugoslaven Čović doveo u „KARAKAZAN“, a to je turcizam koji predstavlja crni kazan ili u prijevodu prenesenim značenjem „MRAK MRAKA“

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime