Kaufland stiže u Makarsku, u Agrokoru bijesni!

0

Nakon desetak i više godina bezuspješnih pokušaja Kaufland, jedan od najpopularnijih trgovačkih centara u Hrvatskoj otvara svoja vrata i u Makarskoj.

Kako doznajemo, već su ispisane i sve dozvole za gradnju Kauflandovog centra u ulici Stjepana Ivičevića, a investitori su za 2,4 milijuna kuna od Grada Makarske kupili 925 metara četvornih građevinskog zemljišta.
Kauflandovim ulaskom u Makarsku nisu zadovoljni u Agrokoru čiji se direktor za Dalmaciju Damir Todorić jučer sastao sa gradonačelnikom Tonćijem Bilićem. Neki kažu da je tražio da se hitno poništi lokacijska dozvola Kauflandu jer čini preveliku konkurenciju njihovom Konzumu. Čini se da skori dolazak Kauflanda u Makarsku neće proći bez skandala. Istraživački tim portala Megamedia već nekoliko dana intezivno radi na ovoj temi te ćemo tijekom dana objaviti naša saznanja. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Tim Todorićima triba kazati stop u Makarskoj, al su se malo nalapali od Primorje Makarska, sve su odmah rasprodali, jer su znali da je sve to nelegalno, a da za ratno profiterstvo nema zastare. Kupiti pa prodATI I onda biti u najmu svoje biše imovine, je više nego jasno da su to mutne rabote. Onda će još određivati poslovnu politiku Makarske, nek idu odakle su došli. Tata Todorić je ispao velika žrtva Hrvatskoj prolječa, a sin mu trčkao po Pantovčaku itd—

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime