Makarska Pravda je slijepa, njena boginja je Suzana Alač

0

Nakon dva i pol desetljeća hrvatskoga pravosuđa započele su provjere vjerodostojnosti isprava.

Danas mediji navode: “Dvoje namještenika Županijskog suda u Zagrebu dobilo je prije dva tjedna izvanredni otkaz zbog nevjerodostojnih isprava”.
Pored toga službenici je prestala služba po sili zakona, a protiv službenika je u pripremi pokretanje postupka zbog teške povrede službene dužnosti. Zbog lažnih svjedodžbi otkaza je bilo i na Općinskom sudu u Sisku. Tijekom provjere utvrđeno je kako službenica i namještenik nemaju vjerodostojne svjedodžbe. Rješenjem predsjednice suda službenici je prestala služba po sili zakona, a namješteniku je sporazumno prestao radni odnos te su o utvrđenom obavijestili Općinsko državno odvjetništvo u Sisku radi pokretanja kaznenog postupka – rekli su nam u Ministarstvu uprave. Provjerama je utvrđeno kako su u 27 sudova isprave o stupnju obrazovanja svih službenika i namještenika vjerodostojne, dok je 20 sudova, među kojima i Županijski sud u Zagrebu, obavijestilo ministarstvo kako su provjere u tijeku. Provjere vjerodostojnosti isprava o stupnju obrazovanja provode državna tijela u kojima su službenici i namještenici zaposleni. Provjere se provode putem obrazovnih institucija koje su isprave izdale, odnosno Ministarstva vanjskih poslova ako je riječ o ispravi izdanoj u inozemstvu(24 sata).

Suzana Alač

Svjedoci smo stanja Općinskog suda Makarska i  lažnog sudovanja Suzane Alač, bivše predsjednice Općinskog suda  Makarska kojoj se stavlja na teret da je sudovala s nevjerodostojnim Uvjerenjem o položenom pravosudnom ispitu u Sarajevu, BiH. Bez obzira što su procurili i dokumenti koji to potvrđuju, pravosudni lobi, koji pojedinci nazivaju pravosudna mafija, nikada nije pokušala anulirati štete Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske. Stručnjaci tvrde , da je kojim slučajem povjerenstvo koje je zaduženo da provjeri vjerodostojnost isprava Suazne Alač, utvrdilo bi da Suzana Alač nikada nije mogla postati sudac Općinskog suda Makarska. Štete koja je počinjena građanima koje je sudila Suzana Alač, danas se mogu zbrajati u milijunima kuna, na račun Republike Hrvatske , za koju je Suzana Alač sudovala. Tijekom 2017. godine ministru pravosuđa upućena je predstavka s dokumentima u prilogu, koji dokazuju da Suzana Alač nije mogla suditi, niti biti predsjednica suda. Nažalost nadležno ministarstvo do danas nije poduzelo zakonite radnje kojima bi poništili sve presude, akte, koje je donijela Suzana Alač. Da pravosudna mafija i dalje postoji 2017. godine, svjedoči namješteni natječaj za referenta ispostave Općinskog suda Split u Makarskoj. Hrvatski branitelj koji se javio na natječaj nije imao šansi s obzirom da je natječaj raspisan  ciljano za osobu, damu, koja je već bila primljena u radni odnos makarske ispostave.  Da je nepravda koncept  nemoralnog, mafijaškog postupanja govore činjenice o Suzani Alač. Da je Pravda koncept pravičnog, poštenog, postupanja prema svim građanima Makarske jednako, zakonska je odredba, koja u Makarskoj i nije provediva za sve građane jednako. Pravda je slijepa, koja se u Makarskoj zbog Suzane Alač ne ostvaruje.

1 KOMENTAR

  1. A neko se u megamediji dobro nakalemio na Suzanu , malo malo pa piše o njoj a oko nje kanditata samo takvih , kažu stari judi da je jar prema nekom , ustvari divljenje jer bidan ne možebit taki , ajd živili

  2. Lipo Suzana nek objavi na megamediji diplomu i sve rjeseno.Ovako je kriminalka kao i njeni mentori-jebači koji su donjeli laziranu diplomu i Uvjerenje iz Sarajeva.

  3. Treba se zapitati tko i zašto forsira priču o Suzani Alač ? Netko tko je pravomocno kod nje osuđen . Ne treba biti specijalno pametan kome je u interesu da se ova trakavica stalno vrti .
    Osuđen je zbog nasilništva i nanošenja teških tjelesnih ozljeda smrad ZDENKO LUČIĆ !
    Sad vi svi koji njemu za 50 kuna ližete šupak nastavite sa komentarima. Aj zdravo !!

  4. Kakva trakavica idiote ta kurbetina mi je uzela kucu u Tugarama.Lopovi je instalirali da za njih krade uz pomoc drzave,pečata suda. Mnoge obitelji na primorju je Kurba zavila u crno.

  5. megamedija je kriva jer objavljuje istinu, Suzana A. koja je bila mentoric a Biljani K.P. jer su ; Suzana je spašavala po sto puta uvjetnom kaznom Biljančetovog tatu, a Biljanče njenog brata prevaranta po istim osnovi. Plati unaprijed, a uslugu ne dobiješ.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime