Makarski komunalni redari će na silu ukloniti štand Antonije Vrcan!

0

Sutra, već u 7 sati moglo bi doći do nezakonitog uklanjanja štanda u vlasništvu Antonije Vrcan na makarskoj Peškeri!

Podsjećamo, riječ je o slučaju koji je makarsku javnost dogao na noge onog trenutka kada je zamjenica makarskog gradonačelnika, gospođica Lori Veličković poručila siromašnoj Antoniji Vrcan da ako su gladna, djecu preda Centru za socijalnu skrb.
Obitelj Vrcan – Bijelić ima štand na privatnom zemljištu gospođe Gospave Mihalić  s kojom imaju ugovor o korištenju bez naknade.
Šef komunalnih redara Dražen Nemčić donio je već dva nezakonita rješenja o uklanjanju i prema nekim informacijama, sutra ujutro bi redari u nazočnosti policije mogli ukloniti štand. Ukoliko se to doista dogodi, bit će to bezprizoran čin potpunog bezakonja i anarhije koja vlada Makarskom obzirom da Grad Makarska ne posjeduje vlasnički list za parcelu na kojoj se nalazi štand. Nadalje, Antonia Vrcan je preko tima odvjetnika podnijela prijedlog za izdavanje privremen mjere raspolaganja pa bi eventualno uklanjanje imalo nesagledive pravne posljedice po Grad Makarsku kojoj iz nekog razloga toliko smeta štand ukupne veličine 2,2 „kvadrata“.
vrcan67Antonia Vrcan je socijalni slučaj koja sa svojim nevjenčanim suprugom ima dvoje djece koji bi, ako bi se pitalo Lori Veličković trebalo dati Centru za socijalnu skrb. S druge strane, upravo Grad Makarska ne da Antoniji Vrcan da zaradi novce i nema govora o nekakvim ilegalnim poslovima kako su to rijetki zli jezici pokušali „prikačiti“ ovoj siromašnoj obitelji. Upravo Grad Makarska nije htio dati odobrenje za otvaranje obrta Antoniji Vrcan, a i druge službe su zakazale. Spomenimo samo da je rješenje o postavljanju štanda za prošlu godinu, Antonia Vrcan dobila tek kada je završila turistička sezona i zapravo je zahvaljujući Gradu Makarskoj prošle sezone radila ilegalno. Naravno, takvo što nikoga u makarskoj Gradskoj upravi ne zanima. Nevjerojatno je koliko su socijaldemokrati u vrhu makarskih gradskih vlasti zainteresirani da maknu štand Antonije Vrcan koja samo želi raditi i ne biti teret državi. Toliko o njihovoj socijalnoj osjetljivosti. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Da su Antonija Vrcan i njen suprug Ćlanovi SDP-a ili HDZ-e, ne ni ih nitko micao. Šta reči srami se LOri Veličković- Lolo, to ti imenjakinja Lolaq Novaković po kojoj si dobila ime ne bi nikada oprostila. SRAMOTA BRE;. Čudim se odvjetniku Bojanu Mileti što ove bahate idiote ne uputi u Zakon da još veću štetu ne učine ovom Gradu i ljudima. LOLA ŠTA TI NA OVO KAŽE BARBA BRANKO, koji je zardio dobru penziu služeći SDP.eu. Fuj di van je KILINA OKUKA?!

  2. Komunalni Mafijaši SDPa. I HDZa. Represija Bilića i Bebeka,sa istim pročelnicima .Arbunu prostor za 1 kunu a Vrcanima ne daju živjeti .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime