1 KOMENTAR

 1. Istina sve što piše.Pohvale uredniku teksta. Nažalost veličanje SDP ovog ,Makarskog antigfašizma – komunizma danas 2016 godine, putovanje Foruma žena SDP-a u Beograd, bratimljenje gradova Satrajeva-Makarska itd,maštanja o novom Regionu , novom Titu, Josipoviću , polaganju cvijeća ispod petokrake, sve na račun poreznih obveznika Grada Makarska, uz pomoć rebalansa HDZ Makarska naša je tragična stvarnost.Djeca nam iseljavaju, građani su blokirani, poginuli branitelji 156 Brigade su bez spomenika, spomenik KOBCIMA ili kako ga oni zovu trg, svarna je slika koliko se drži do poginulih branitelja Domvinskog rata. na glavici niču i obanvljaju se petokrake, fontane, a našoj djeci koji su poginuli za Hvatsku, stavljaju kamen na sred raskrižja. Putokaz njihovoj djeci da ponovo krenu za Njemačku kao gastrajbajteri. Vrijeme je da se kaže DOSTA NAM JE KOMUNISTIČKE IDEOLOGIJE, DOSTA LAŽI SDPA ,HDZ I SABA MAKARSKA

 2. Djelovi teksta su iz udžbenika.Šteta što ovi iz HDZ-a ništa ne čitaju a ovi iz SDP-a nas u zdrav mozak j… već godinama (72 godina kako oni kažu).

 3. Titovim stazama revolucije, posjetite Restoran Tri šešira u Beogradu, znaju kurbače SDP šta vaja. A zašto ne objave da su obišle i Kuću cvijeća, Titov grob. Nekada se išlo pješice Titu na grob, danas preko Rumunjske autobusom. Ko je platija troškove?SDP ili Bilić preko autoškole

 4. Šta se dirate u naše? Makarska je oduvik ponosna na svoj antifašizam. A vi ljubomorni KRADEZE-ovci naručujete ovakve pizdarije od članaka. Da nije makarskih partizana, antifašista, drugi svjetski rat bi traja do 57 godine! Sram vas i stid bilo!
  Kad nabrajate svemu i svakome, kako niste našli ko je taj antifašist u Makarskoj koji ne vaja? Sve su to čestiti ljudi kao i njihova djeca i imamo sreću da nam vode grad. Naprid Makarska!

  • Koji je “antifašist” čestit,daj mi ti reci smradu od smrada.svi ste redom ubijali od najanjeg od nekoliko godina do onog sa 100.Istiu ste kao i oni koji su naše branitelje,žene ,dicu,starce i mnoge druge poubijali tajekom domovinskog rata.Svi ste vi yugonistalgičari i sve što se piše sa slovom H vi i vaši potomci mrzite.I dans da vam je ostala vlas komunistička pobili sve nas kao i one u Biokovu i zabiokovlju.
   Ostavi se KRME I UBOJICO svog pisanja…..
   Blajburg je za takove SVETO TLO HRVATSKE PATNJE koje ti nesmiješ niti spomenuti jer su tvoji napravili kao i ti POKOLJ HRVATSKO BIĆA(1.miljon ubijenih za i nakon te vaše “antifašističke borbe”.napravili ste GENOCID NAD SVOJIM NARODOM , sad se pravite kao pošenjačine i borci za nešto što je cili svit osudio….
   sramite se što ste živi,ubij te se odmah dok vas ruka pravde nestigne….

 5. majko isusova jesu ovi hrvati a pogotovo obicni mravi ,,glupi i cak idioti kad si sebi dopustaju i hrle glasati za ove hdz=sdp sljedbenike megaubice tita ,a glupa naroda boze mili,pa vas triba tamanit dok ste tako glupi i glasate za bagru izdajnicku koja vas smisljeno vodi u ponor ,,,ko vas jebe glupe,,neka vam bude i gore cak i gladni tj.zedni kad ste totalno kompletni idioti…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime