Makarski Živi zid ulazi u utrku za Gradsko vijeće

0

Živi zid Makarska na čelu s Tonijem Hanom izuzetno je zadovoljan rezultatima parlamentarnih izbora te najavljuju borbu za što više vijećnika u makarskom Gradskom vijeću.

– U samoj Makarskoj smo s našim koalicijskim partnerima osvojili respektabilnih 4,81% čime smo jako zadovoljni jer u kampanju nismo uložili gotovo ni kune. Stoga se želim zahvaliti svim svojim sugrađankama i sugrađanima na glasovima koje su nam povjerili, priča nam Toni Han.
Prema njegovim riječima, rezultati za Makarsku samo su indikator onoga što će se tek događati na svibanjskim izborima sljedeće godine kada će se birati gradonačelnik i gradski vijećnici.
– Izuzetno smo motivirani participirati u vlasti i već smo obavili nekoliko razgovora sa ljudima za koje držimo da su sposobni voditi ovaj grad. U narednim mjesecima, dogovorit ćemo vrlo jasnu strategiju sa konkretnim planom i programom za jednu bolju Makarsku i ne sumnjam da ćemo pridobiti povjerenje birača. Za razliku od većine stranaka, ako ne i svih, Živi zid je dosada dokazao svima da su nam fotelje na zadnjem mjestu, a mali čovjek na prvom, zaključio je Toni Han.

1 KOMENTAR

 1. Han ajde budi pametan. Sanse za uc u vijece su ti iste ka i Hajduku da osvoji prvo misto u ligi.
  Bez para ste imali kampanju ali vam Sincic spava u hotelu Park u Splitu za 1000 kn noc. Pa ti pricaj caci i materi da ste bez para. A plakati su sami pali sa neba

 2. Bit će gušt pogledat mu program.Osim uklanjanja ugostiteljskih kioska sa plaže,ima li još što u tom planu.A usput kazati,divan sin još divnijeg oca.

  • Marko, ja bi Hanu uvik dala glas. Ti si glup što uopće spominješ nečiju familiju. Ko da je tvoj otac bio dobar. Seronja ka i ti. Han je mlad i neiskvaren za razliku od postojeće garniture koja nam se vrti zadnji 20 godina. Uvik iste budale. Ako nije Bebek, onda je Brkan, ako nije Bilić, onda je Srzić ili Lola ili neki drugi prevarant. Hana se boje oni koji su navikli pljačkat i lagat. Zato, Han, samo naprid, makarska je mladost uz tebe!

 3. Pasi laju karavane prolaze!
  Šta vi mislite da je mali Šofin sam u svemu ovome? Tek će krenuti napadi prodanih duša koji se počinju bojat za svoju guzicu.
  Tonća svi znaju di je bio, zato i dica ne mogu od “istinskih sinova,branitelja” dobiti priliku za borbu!
  Podrška!

 4. kad bolje sagledamo sdp i hdz su antihrvatske stranke, bar su im djela takva ,bebek i bilic su kriminalci i jugonostalgicari koji su sve popljackali i sve im je bruto tj.neto,,..gospodin Toni je mlad ali puno bolji izbor od ace cetnika ,lalica lopova i govana bebeka =brkana =bilica=glavića ,,,,Toni ne osvrci se jer kampanja ce biti prljava kao i svaka do sad jer oni ne znaju za poštenje ,a interesi su im veliki ,,,brzo ce oni svi u bajbuk ,,,….usput Tony; vidim gori se neko đubre naravno iz hdz= sdp-a potpisalo sa šimic pa znaj da to Ivan nije,,,,,samo naprid i okupljajte se mladosti jer dosta je ovih bandita iz zlocinacke organizacije kojoj je u interesu da vas iseli uz drzave kao sta su i do sad radili..

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime