Mario Pešut, mamino zlato…

0

Taman kada je skoro u zaborav pao slučaj divljaštva Maria Pešuta, pročelnika za socijalnu skrb i zdravstvo u Gradu Zadru, na njegov posljednji incident zadarsku javnost podsjetila je njegova majka!

Uputila je pismo medijima u kojem tvrdi da je njezin Mario brižan sin i otac, čovjek koji se cijeli život trudi pomoći svakome kad god može, a ne obiteljski nasilnik, podsjećajući tako na incident kada je Mario Pešut pijan prebio nećaka, a njegovu majku nazvao kurvom! Slučaj je dospio na zadarski Prekršajni sud gdje je Pešut nepravomoćno i proglašen krivim. I sad se javlja njegova mama koja kaže kako njezin Mario nije nasilnik, a kao i svaka mama, ona valjda zna najbolje. Doduše, u svom pismu ne argumentira po čemu bi to Mario Pešut trebao biti dobar. Možda zbog godina ili nekog drugog razloga, majka Maria Pešuta zaboravila je da ovo nije ni prvi ni jedini nasilnički incident njezinog sina. Nabrojimo samo neke slučajeve divljanja ovog pročelnika koji, očito, ne mora strahovati za svoje radno mjesto.
Prije dvije godine, Mario Pešut nasrnuo je na hrvatskog branitelja koji je prosvjedovao na Narodnom trgu i oteo mu transparent. Dvije godine ranije, napao je oporbenog vijećnika Antu Rubešu nazvavši ga “mamlazom, magarcem i dilerom droge” za što ga je Općinski sud nepravomoćno kaznio sa nešto više od 25 tisuća kuna. Na jednom od kolegija gradonačelnika, pročelniku Pešutu bilo je jako dosadno pa se uhvatio crtanja, a svoje „remek djelo“, kukasti križ, pokazao je jednoj novinarki. Ljetos je iz svog ureda poručio jednoj korisnici socijalne pomoći da se „podveže pa neće rađati kao rasplodna krava i dolaziti  prositi novce“!  Poznat po prostačenju i agresivnom ponašanju, Pešut je, eto, uspio prebiti i vlastitog nećaka. I sad nije jasno što je njegova majka htjela postići svojim pismom. Postaviti temelje za žalbu Visokom Prekršajnom sudu? Pešut, nažalost, nije jedini problematični pročelnik u Gradu Zadru. Osim njega ima i još agresivnih prostaka sklonih krivotvorenju službenih dokumenata, laganju i sl. Na potezu je Branko Dukić. U izbornoj kampanji se promovirao sloganom „Za Zadar svaki dan“, pa se za nadati da će se i u svom gradonačelničkom mandatu staviti na raspolaganje našem Zadru i riješiti se nasilnika koji nisu dostojni obavljati tako odgovorne funkcije kao što su pročelničke.

1 KOMENTAR

  1. Pešut nije jedini obiteljski nasilnik u gradskoj upravi ima ih još, u gradskom vijeću i GO HDZ sjede i obiteljske nasilnice i nasilnici .Ovdje nije u pitanju sam dotični pročelnik nego strah da se ne zakotrlja lavina i otkriju drugi nasilni ci/ce u političkom životu grada.

  2. Ovaj Neandertalac je samo dokaz da je HDZ stranka najobičnijih idiota. Analogno tome, sramota da nam ti idioti kroje sudbinu zadnjih četvrt stoljeća. Pešut nasilnik? A što je sa Josom Nekićem?

  3. Pa i Zastavnik Znekić ima jednu prijavu za obiteljsko nasilje .Uskoro ona i druge šporkarije ma koliko se pokušavale skriti od strane Dona i njegovih pajdaša izlaze na vidjelo građanima Zadra .Da građani vide kome su povjerili vođenje grada i njegovih institucija …..?Lavina se pokrenula i tko zna gdje joj je kraj , fiktivna zapošljavanja , namješteni natječaji, KK ZADAR, NK ZADAR, namještanje podobnih direktora komunalnih gradskih firmi koji potpisuju sve šta im se kaže bez pitanja ….itd….

  4. Pa ovaj mamin dobrica je nokautirao prodavača kokica sa Narodnog Trga kad mu je traži pomoć (iako je ovaj invalid ) . Ali sve je to počistio da ne izađe u javnost bivši Don K. sa pustim obećanjima dotičnom prodavaču .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime