Milijun kuna za ljepšu Zelenku

0

Na predjelu Zelenke u tijeku su radovi na rekonstrukciji i uređenju ulica čija ukupna vrijednost prelazi milijun kuna

Riječ je o radovima u Šibenskoj ulici, ulici između Šibenske i Splitske te spojne ulice Šibenske i Splitske koji obuhvaćaju izgradnju kompletno nove infrastrukture. -Ne radi se tek uređenje ili samo asfaltiranje ulica već se izvode radovi na kompletnoj rekonstrukciji komunalne infrastrukture. U suradnji s Mjesnim odborom Ratac – Zelenka, čiji bi rad pohvalio, uspjeli smo dogovoriti pozicije na kojima ćemo uz prometnicu zasaditi 30- ak stabala, izjavio je zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ na prošloj sjednici Gradskog vijeća. -U pripremi je i projekt ”Velikobrdski put” kojim planiramo veliki zahvat na prometnici od zgrade POS-a do Zadarske ulice, u duljini od 350 do 400 metara. Napravili smo projekt i provjerili zemljišno knjižno stanje. Dosadašnju praksu mijenjamo vodeći se načelom jednakosti za sve građane jer smo s obje strane prometnice planirali jednako proširenje. Tako su svi građani u istom položaju i bit će pozvani u sljedećih petnaestak dana na uvid, da se dogovorimo za otkup toga zemljišta, najavio je zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ. Riječ je o investiciji vrijednoj 4.000.000,00 kuna koja uključuje izgradnju prometnice sa kompletnom i infrastrukturom: oborinskom odvodnjom, fekalnom kanalizacijom, javnom rasvjetom i hortikulturom.(makarska.hr)

1 KOMENTAR

  1. Jadni ste vi ljudi, tko bi vama ugodio taj se nije rodio. Gori ste od čangrizavi baba, zapravo vi ste jadni jer niste slozili svoj zivot kako spada i svatko vam je kriv zbog toga. Ljudi koji trenutni vode grad su prije svega školovani, radišni, ambicijozni, mladi itd….
    Ovo sto se radi po gradu je za svaku pohvalu, kritiki nema mjesta ovdje Zeleniko i Josipe.

  2. Naravno, Baranjska, kao i proteklih 35 godina, kad su je stanovnici te iste ulice asfaltirali, se nece taknit… Posadite stabla ugusto bar da se auta ne parkiraju po nogostupu.. Nego posrid trake..

  3. raz’entava se lova to je uobicajno i najlakse je s betonon i asvalton s ostalin pripremama i radovima,,,sve je duplo skupje odnosno sve duplo akuzavaju smradovi lopovski,,joze smrade,..

  4. U 24 sata pise vezano za trazenog ubojicu koji je zivio u baskoj vodi…da je Veljko Duzel posudio 15000e Josku Roscicu😂😂😂😂..nije mu posudiio vec dao za neku uslugu koji ovaj nikad nije ispunio…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime