Ministar Maras nazvao gradsku dužnosnicu zbog slučaja Antonije Vrcan?!

0

Slučaj Antonije Vrcan koja vodi pravnu bitku s Gradom Makarska ne želeći ukloniti svoj mali štand pozivajući se na ugovor s vlasnicom zemljišta zaintrigirao je i vrh SDP-a!

Prije nekoliko dana, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras nazvao je jednu visoku dužnosnicu Grada Makarske, a naš izvor iz Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) prenio nam je detalje navodnog razgovora obzirom da su „slučajno“ slušali konverzaciju.
Gordan Maras: Što se to dolje događa?
Dužnosnica: Gdje, ne razumijem?
Gordan Maras: Na toj vašoj Peškeri. Dajte riješite to! Ne kontrolirate situaciju! Je li moguće da priča o nekom malom štandu mora doći do nas na Iblerovom trgu?
Dužnosnica: Aha. Bez brige. Riješit ćemo mi to. Imamo načina.
Gordan Maras: Nađite mjesto ovom našem, nemojte da opet moram zvati. Njegov brat me zamolio da to riješim. S njim sam dobar…
Dužnosnica: Naravno,  ide rješenje o uklanjanju, maknut ćemo malu…
Naš izvor tvrdi da je ministar Maras bio poprilično ljut, a dužnosnica s druge strane poprilično benevolentna.
U međuvremenu doznajemo da su komunalni redari izdali i peto rješenje o uklanjanju štanda Antoniji Vrcan što nam ona nije mogla potvrditi.
– Ne znam da postoji takvo rješenje jer ga ja nisam zaprimila, kazala nam je Antonia Vrcan.

1 KOMENTAR

 1. …naš izvor iz Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) prenio nam je detalje navodnog razgovora obzirom da su „slučajno“ slušali konverzaciju…
  HAHAHAHAHA KOJI PORTAL.. MORA DA ME ZEZATE..
  HAHAHA

 2. Da pojasnim narodu, visoka dužnosnica u gradu je Lola, a Marasov prijatelj i brat Bruna je Josip, koji dobro kotira u medijima. U odnosu na Bruna Josip je slovio kao puno bolji čovjek, ali se dokazalo da i on ima svoju cijenu. Šta se ljutiš Marase, Lola je privarila i svoju “tetu Senku” koju zove svojom drugom mamom u slučaju humanitarnog koncerta RADOJKE ŠVERKO, hrvatske muzičke DIVE, pa kako neće tebe običnog ministriča- hahaha

 3. Ministar Maras nazvao Lori Velickovic i zamolio da rjesi predmet Bruna Šarića , neznajući za represiju nad Antonijom Vrcan.Sve je točno .Nazalost svi iz SDP a trguju.Ovo ludilo sa Peskare gubi kontrolu.Kaznena prijava Pere Gazilja utemeljena je na činjenicama al nema se kadrova u pravosudju da rade po zakonu.I oni trguju, primjer diska Deep i njegove si kasni e iz DORHa.

 4. Pa gluplji prtal nisam vidia ni čua u životu možda je ovo portal braće Grim bajke , SOA ha,ha,ha LUDILO BRALE tko dozvoljava ovakovu mržnju treba ga zarvoriti ,NEISTINE , LAŽI , BAJKE , MRŽNJA , OBMANA JAVNOSTI to je megamedia tko ovo kontrolira da ovo sve dopusti SRAMOTA

 5. KOS JNA jel to prijava P.Gazilja koji je šolde od nas koji se pečemo uz roštilj na ribarskim feštama zadnjih pet godina zadržao za sebe i svoje kolege umjesto da su završile u proračun grada pa da se možda od tog pomogne sportskim udrugama SRAMOTA SPOMINJATI TAKVE OSOBE …………..

 6. Gospodine Toni prestanite se skrivati iza izmišljenog imena kao što je PUK.
  To što želite narušit ugled našem portalu je besmisleno, jer vaša inteligencija je na razini kokoši.

 7. Mega media, ne dozolite da vas zastraše te ukinute komentare, kao što su ukinuli na portalima Makarska post i Makarsko Primorjem, jer ne žele da istina izađe na vidjelo. Bilo bi dobro da narod može progovoriti pod punim imenom i prezimenom, ali kad do toga dođe izubijaju ga ko vola u kupusu. Najebe demokrata i osoba koja govori istinu, a da ne spominjem šta sve dožie njihove obitelji do tri koljena. Izračunajte koliko je godina od tobožne demokracije, oake se stvari nisu događale ni u bišoj državi.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime